Літні поповнення косметички: від хотілок до необхідних засобів

В цей раз поповнення косметички були в основном спрямовані на закриття тих продуктів, які закінчились або скоро закінчаться.

По-перше : Моїм пензлям вже багато багато років і роблю заміну я доволі рідко, тож в цей раз я вирішила що одразу візьму набір (ну і малюсінький пензлик). Я вже давно дивилась на пензлі Real Techniques, на їх шикарний зовнішній вигляд і десятки позитивних відгуків. Та й ціна за набір приємно вразила : якщо перерахувати на кількість ту суму - виходить щось трошки більше 200грн. Як на мене це доволі вигідно (ціна вже трошки піднялась, але на момент замовлення набір був 1200грн). Певна річ в наборі не всі пензлі що мені потрібні, тож взяла ще пензлик від Topface. Це невеличкий пензлик для рум'ян, саме такий як я хотіла.

Магічний боксик з пробниками не міг пройти повз мене. Я довго не могла протестити три аромати, тож сподіваюсь що Мейкап знову запустить ці бокси з розширеним асортиментом. Для себе я обрала : Mugler Alien Hypersense ( не могла затестити в офлайн режимі), 13PERFUMES Summer I Turned Pretty (один з тих ароматів бренда, який я хотіла ще давно "послухати", але не було можливості) і авжеж три фланкери Yves Saint Laurent Black Opium (Over Red, Neon та Illicit Green).

Сонцезахисних засобів - в мене мінімум, а попереду дні коли треба буде бути на сонці ( наприклад сьогодні я буду в селі , цілий день під сонечком збирати вишні на компотик). Тож засоби від Nivea - необхідність, яку я як раз протестую. Хоча Сонцезахисний спрей "Захист та зволоження" SPF 30 вже був колись на моїй поличці)))

Ну і авжеж - гель для душу і шампунь. Цей чоловічий гель для душу від Tink, я б назвала більше унісекс. Аромат свіжий, виділяється терпкість грейпфруту. Він гарно милиться, ніжно очищує шкіру. Цю пляшку я правда брала для чоловіку, але залишила собі ))))

Шампунь від Loreal - завжди підходить мені більше за інші. На цей раз я вирішила протестувати серію для довгого волосся на своє каре ахахах Але кондиціонер з цієї серії мене приємно вразив, тож вирішила затестити і шампунь