Парфумерні обновки! Lattafa, Mugler, Kayali, Kylie Jenner та інші

Всім привіт! Я нарешті зібрала всі свої красóти до купи, щоб показати вам. Що ж буде очікувати затестів та коротких оглядів? До дечого я вже дуже пристрастилась та точно буду купляти повнорозміри. Як думаєте, що саме? [тільки не Kayali за страшенні гроші].

Почнемо з мініатюр, а потім коротко про відливантики:

  • Kayali Vanilla | 28 - у нас на них або ціна кусається, або їх просто нема. Взяла його як памʼять про поїздку до Кракова. Я не хотіла брати щось, що можна знайти в нас, і ще й значно дешевше. Колись я дуже хотіла Kayali. Але з часом, відношення до Худи і її сімейства змінилось, тому я відкинула цю ідею. Але окрім тоніка Pixi я нічого толкового не знайшла, тому вирішила все ж розкошелитись на мініатюру в 10 мл найбільш відомого аромату бренду.
  • Versace Eros Pour Femme 5 мл - щось таке дуже ніжне та невідчутне на мені. Я його що наношу, що не наношу. Поки навіть не знаю, що писати про нього🤔 Після покупки Kayali мене понесло на ідею збирати мініатюри парфумів, які повторюють форми флаконів повнорозмірів. Тож цей аромат - сліпа покупка без попереднього затесту.

Відливанти по 2-3 мл:

  • Недавня новинка Kylie Jenner Cosmic - з пробірочки пахне смачно, але ще не тестувала.
  • Lattafa Pride Shaheen Gold - уже відстояний представник арабської парфумерії. Має неймовірно смачний аромат ананасу на початку композиції, а далі все перетікає в дуже приємний та не крикучий шлейф! Ось це один із ароматів, який я б хотіла офлаконити. Ну і тому, що він доволі бюджетний + виглядає дуже стильно!
  • Thierry Mugler Alien: Sunessence Legere i Eau Sublime - оскільки відливанти брала в крамничці парфподруги, вона поділилась зі мною своєю сокровенною колекцією класичних Мюглерів [мається на увазі аромати, що виходили до викупу компанією Лореаль]. Sunessence взагалі, на скільки розумію, вважається рідкісною ліміткою, тож особливо ціниться серед фанатів. За рекомендацією подруги, я взяла цих два аромати і по першому затесту вони мені дуже схожі 🤔 Буду ще тестувати та розношувати, бо інакше у мене будуть питаннячка 😁
  • Dr. Gritti Mango Aoud - прикольний фруктовий шлейф з пробірки чується, ще не тестувала. Отримала в подарунок до цілого замовлення від подруги.
  • І на десерт - свіжий, сонячний та цитрусовий Mandarina Duck Mandarina Duck, повнорозмір якого я хочу також! Він настільки радісний, що одразу бодрить та піднімає настрій. Ним неможливо надихатись. Я давно не користувалась свіжими ароматами, і цей наче повернув мене в часи школи, коли я поливалась туалетками від Avon. Там була серія в такий компактних 30мл флаконах майже овальної форми, з дуже легкими фруктовими та цитрусовими ароматами. Крім того, Mandarina Duck ще й доволі стійкий по міркам туалетної води та легкозлітаючих цитрусово-фужерних.

Бажаю всім гарної неділі та нових яскравих парфвражень! 😊 Можете писати побажання, про що написати огляд в першу чергу.

Продукти для цього looks

Mandarina Duck Eau
Всі відгуки (4)
Versace Eros Pour Femme
Всі відгуки (4)
Lattafa Perfumes Pride Shaheen Gold
Всі відгуки (3)
Kayali Vanilla 28
Cosmic Kylie Jenner
Всі відгуки (5)
Dr. Gritti Mango Aoud