Розпаковка [невеличких] поповнень в сімʼю!

Привіт🥰

Пробачте, що пропадала останнім часом. Я відчула якесь невеличке вигорання, і мені потрібно було просто передихнути. Сьогодні я зарядилась натхненням і вже склала список нових дописів, тож, stay tuned 😊

А зараз хочу показати те, що сьогодні забрала з пошти, а також баночки, які в мене появились нещодавно.

  • Я дууууже давно дивилась на маски Garnier Fructis. І тут на днях побачила хорошу ціну на Мейкапі та й замовила. Там такий запах, що просто можна впасти 😮 Так смачно, просто затягує і хочеться тільки й нюхати. В планах по черзі перепробувати всі "смаки", а зараз обрала папайю (хоч вибирала між ананасом та бананом, типово👌🏻). До замовлення додала улюблену сироватку для вій від Eveline (її можна давати під туш як базу, до речі!) та антисептик, який буде незамінним на роботі.
  • Догляд за волоссям розширився: засоби від Mamash крадуть моє серденько. Цього разу я взяла шампунь-терапію Milky Peel з кислотами. Він запобігає появі лупи та дуже добре очищує шкіру голови. Ним рекомендовано користуватись раз на тиждень, тому вистачить надовго 👌🏻 До нього ж взяла собі кондиціонер з серії Rich Oils.
  • На роботі зі мною поділились пробниками Kiehl's (якийсь зволожуючий крем для обличчя та незмивний засіб для волосся) та Sister's Aroma - поживний крем для обличчя. Будем пробувати, що воно таке.
  • Догляд за обличчям. І так, я нарешті розкошелилась на цей славнозвісний тонік Pixi! Взяла з саліциловою, але тримаю його все ще в запакованому стані. Стоїть в черзі. А черга трохи є 😁 Плюс, на знижці попалась пінка для вмивання A'pieu, по текстурі схожа на мою улюблену від Lebelage. Подобається, пізніше теж додам відгук.

Продукти для цього looks