1
/3
Розпаковка [невеличких] поповнень в сімʼю!
Привіт🥰
Пробачте, що пропадала останнім часом. Я відчула якесь невеличке вигорання, і мені потрібно було просто передихнути. Сьогодні я зарядилась натхненням і вже склала список нових дописів, тож, stay tuned 😊
А зараз хочу показати те, що сьогодні забрала з пошти, а також баночки, які в мене появились нещодавно.
- Я дууууже давно дивилась на маски Garnier Fructis. І тут на днях побачила хорошу ціну на Мейкапі та й замовила. Там такий запах, що просто можна впасти 😮 Так смачно, просто затягує і хочеться тільки й нюхати. В планах по черзі перепробувати всі "смаки", а зараз обрала папайю (хоч вибирала між ананасом та бананом, типово👌🏻). До замовлення додала улюблену сироватку для вій від Eveline (її можна давати під туш як базу, до речі!) та антисептик, який буде незамінним на роботі.
- Догляд за волоссям розширився: засоби від Mamash крадуть моє серденько. Цього разу я взяла шампунь-терапію Milky Peel з кислотами. Він запобігає появі лупи та дуже добре очищує шкіру голови. Ним рекомендовано користуватись раз на тиждень, тому вистачить надовго 👌🏻 До нього ж взяла собі кондиціонер з серії Rich Oils.
- На роботі зі мною поділились пробниками Kiehl's (якийсь зволожуючий крем для обличчя та незмивний засіб для волосся) та Sister's Aroma - поживний крем для обличчя. Будем пробувати, що воно таке.
- Догляд за обличчям. І так, я нарешті розкошелилась на цей славнозвісний тонік Pixi! Взяла з саліциловою, але тримаю його все ще в запакованому стані. Стоїть в черзі. А черга трохи є 😁 Плюс, на знижці попалась пінка для вмивання A'pieu, по текстурі схожа на мою улюблену від Lebelage. Подобається, пізніше теж додам відгук.
25 червня, 2024
Продукти для цього looks
Сироватка для вій
Eveline Cosmetics Multi-Purpose Eyelash Serum Total Action 8in1
298
154 ₴
Коментарі (0)