Втратила волосся. Невдале фарбування у салоні

Невелика історія про те, як в салоні мені спалили волосся. До цього більше чотирьох років фарбувалась сама і ніяких проблем не було.

Майстру було відправлено фото волосся для консультації. Мій запит - освітлити коріння та оновити темно-синій колір по довжині. Майстер запевнив, що проблем не буде і назвав ціну.

В день фарбування, вже в кріслі у мене запитали історію волосся. По довжині було освітлення на 3% оксиді на порошку у два підходи. (Фірми Pura, якщо комусь цікаво.) Та протоновано пігментом прямої дії.

Майстер почав мене запевняти, що замість синього краще зробити червоний, що мені так буде більше до обличчя. Я не зрозуміла як він збирався робити такий перехід, бо кольори буквально протилежні один до одного, на що він сказав, що зробить легеньку змивочку. (Вже тоді треба було насторожитись, бо кислотні змивки не беруть прямі пігменти.) Але я погодилась, бо подумала що він профі і йому краще знати.

Легенькою змивочкою виявилося освітлення всієї довжини разом з корінням на 6% окиснику з порошком. (Фірма matrix, вони, доречі, классні, нічого проти не маю). Працював майстер в закритій техніці, кожну прядку пакував під фольгу. Потім ще зверху надів пакет та прогрів. Сиділа я так +- півтори години.

Після того як то все діло змили у мийці, перед дзеркалом мене почали прочісували на вологе волосся. Одразу з чубчика відпала добра половина волосся, але за консистенцією воно було схоже скоріше на жуйку. Мене відвернули від дзеркала та продовжили чесати)) А я сиділа з язиком у сраці, бо від шоку не одразу вдуплила що трапилось.

Тонування відбулося прямими пігментами від matrix color cult. Але по ітогу вийшов не червоний а малиновий, з переходом у більш рожевий по довжині.

Після тонування він накрутив мене на плойку, щоб не було видно, що більша частина волосся залишилась на підлозі))) Колір змився доволі швидко з урахуванням того, що воно було вщент понівечено, отже погано тримає колір. Змився він за 3-4 миття голови. Протягом наступних місяців після фарбування волосся продовжило сипатись. Я разочок протонувала його в зелений і почала шлях відродщення волосся.

Згодом розповім як я приводила його до тями і продемонструю відео проміжки.

Ґ

Продукти для цього looks

Фарба для волосся