#wowlipsmakeupclub

Образ не може бути завершеним, якщо не оформленні губи. Будь то блиск, олівець чи помада - це фінальний штих, після якого можна підкорювати світ.

Кожен раз, колір та текстура видає мій настрій, але у будь якого мого макіяжу є комбо .

ДОГЛЯД + КОЛІР. Саме це моє найголовніше комбо, головне правило. Спочатку ми зволожуємо губи, лише потім ми наносимо помаду чи комбінацію засобів. Гарно підготовлені губи зроблять будь яку помаду ідеальною.

Сьогодні в мене настрій на Mermade Magic Unicorn яким я зволожила губи на початку, а ось з кольором і текстурою довго вагалась.

Головні претинденти на сьогоднішій макіяж :

  • Nyx Soft Matte у відтінку Абу Дабі. Для цього образу виявився залегким, занажто світлим.
  • Bourjois Rouge Velvet Ink Liquid Lipstick у відтінку 16 Wine More Time. Майже те саме попадання, але чи схожа я з ним на кіно зірку ? Не думаю.
  • LAMEL Make Up Powder Drop Matte Lipstick у відтінку 404 Rosewood. Романтично, наче образ з філадельфійської історії. Але не вистачило пристрасті)
  • Seventeen Matlishious Super Stay Lip Color у відтінку 09. Ось це вже був майже ідеальний варіант, але для цього образу з обкладинки потрібно сяяти.
  • Камера, мотор і Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink. Відтінок 10 Lippy був найідеальнішим відтінком, що б відправити вам 1000 поцілунків і при цьому - залишитись на губах.