#wowlipsmakeupclub

Образ не може бути завершеним, якщо не оформленні губи. Будь то блиск, олівець чи помада - це фінальний штих, після якого можна підкорювати світ.

Кожен раз, колір та текстура видає мій настрій, але у будь якого мого макіяжу є комбо .

ДОГЛЯД + КОЛІР. Саме це моє найголовніше комбо, головне правило. Спочатку ми зволожуємо губи, лише потім ми наносимо помаду чи комбінацію засобів. Гарно підготовлені губи зроблять будь яку помаду ідеальною.

Сьогодні в мене настрій на Mermade Magic Unicorn яким я зволожила губи на початку, а ось з кольором і текстурою довго вагалась.

Головні претинденти на сьогоднішій макіяж :

• Nyx Soft Matte у відтінку Абу Дабі. Для цього образу виявився залегким, занажто світлим.
  • Bourjois Rouge Velvet Ink Liquid Lipstick у відтінку 16 Wine More Time. Майже те саме попадання, але чи схожа я з ним на кіно зірку ? Не думаю.
  • LAMEL Make Up Powder Drop Matte Lipstick у відтінку 404 Rosewood. Романтично, наче образ з філадельфійської історії. Але не вистачило пристрасті)
  • Seventeen Matlishious Super Stay Lip Color у відтінку 09. Ось це вже був майже ідеальний варіант, але для цього образу з обкладинки потрібно сяяти.
  • Камера, мотор і Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink. Відтінок 10 Lippy був найідеальнішим відтінком, що б відправити вам 1000 поцілунків і при цьому - залишитись на губах.

Продукти для цього looks

Seventeen Matlishious Super Stay Lip Color
Всі відгуки (8)
Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink
Всі відгуки (469)
LAMEL Make Up Powder Drop Matte Lipstick
Всі відгуки (70)