Продукція мого дитинства Lysi залишається невід’ємною частиною мого здорового харчування

Я б не поставила дизельний двигун на бензинову машину, тому що він не працюватиме. Це те саме, що я завжди кажу про харчування: якщо ваша дієта не є оптимальною, ваше тіло не функціонуватиме належним чином. Тому я дуже вдячна, що стала частиною команди Lysi .

Ісландський бренд риб’ячого жиру Омега-3 Lysi. Виробництво в Ісландії з 1938 року. Ключова відмінність - це рідка форма споживання Омега-3 з дикої риби та капсулах без рибного присмаку, завдяки відмінному очищенню, з вітамінами та смаком фруктів . Найвища кількість корисних жирних кислот серед усіх представників у цій ніші.

Моя історія:

З дитинства я пам'ятаю, як мама щоранку давала мені ложку риб'ячого жиру. У нашій родині це було так само природно, як чистити зуби чи одягати теплий светр перед виходом на вулицю. Ісландці завжди приділяли велику увагу здоров'ю, і приймання Омега-3 Lysi стало невід'ємною частиною нашого повсякденного життя.

Я виросла на острові, оточеному холодними водами Атлантики, де риболовля завжди була основним заняттям. Наші предки вживали багато риби, адже знали, що вона є чудовим джерелом Омега-3 жирних кислот. Традиція вживати риб'ячий жир передавалася з покоління в покоління, і сьогодні Омега-3 Lysi символізує турботу про здоров'я в кожній ісландській родині.

Мама завжди говорила, що Омега-3 сприяє здоровому розвитку мозку і зміцнює імунну систему. Вона була впевнена, що завдяки цій добавці я виросту здоровою і сильною. І дійсно, я рідко хворіла, а в школі завжди могла сконцентруватися на уроках.

Зараз, будучи дорослою, я продовжую приймати Омега-3 Lysi і даю його своїм дітям. Для мене це не просто звичка, а спосіб дбати про їхнє майбутнє. Я хочу, щоб вони росли здоровими та активними, як і всі ми в нашій родині. Я вірю, що саме завдяки Омега-3 Lysi ми можемо досягати своїх цілей і жити повноцінним життям.

Мої діти теж звикли до цієї традиції і вже зараз розуміють, наскільки важливо дбати про своє здоров'я з раннього віку. Омега-3 Lysi став частиною нашого сімейного життя, символом турботи і любові, яку ми передаємо своїм дітям.

Нарешті продуція Lysi представлена в Україні :

Lysi Icelandic Cod Liver Oil Mint & Lemon Flavor

Lysi Health Duet vitamins & minerals

Lysi Children's Cod Liver Oil Mint & Mango Flavor

Lysi Omega-3 Forte 1000 mg

Lysi Omega-3 Fish Oil Lemon Flavor

Lysi Children's Omega + D Chewable Capsules

Lysi Omega-3 Heath Duet Multivitamins

Основні переваги нашого продукції Lysi :

- Оригінальний продукт з Ісландії.

- Використання лише дикої морської риби.

- Низький показник TOTOX (окислення).

- Високі дозування Омега-3 кислот.

- Найдешевша собівартість добової дози Омега-3 (2000 мг чистої Омега-3) порівняно з конкурентами.

Бренд Lysi належить до преміального сегменту для дорослих, жінок, вагітних, але його можна вживати і дітям з 6 місяців, що робить товар унікальним на ринку.

Я в захваті !

Поділись своїм досвідом в коментарях!