Шампунь та маска проти жовтизни волосся

Echosline No Yellow Shampoo

Echosline No Yellow Mask

Я продовжую знайомитись з продуктами бренду Echosline у форматі пробників. Їх зручно брати з собою, і на цих вихідних збираючись за місто я навмання взяла два саше. Вже потім я роздивилась, що це лінійка проти жовтизни волосся.

З описом до продуктів попередньо не ознайомилась і раніше ніколи не користувалась продуктами для волосся від жовтизни. Тому уявіть моє здивування, коли я відкрила саше - а там синій шампунь, а бальзам ще синіший (синющий, я б сказала)😁 Перша думка, що сяйнула в голові - я вийду з душу аватаром😂

Шампунь. Перший раз не дуже пінився, в друге промивання вже пінився добре, гарно промив шкіру голови. Я його використовувала, як зазвичай наношу шампунь, це було неправильно! Виробник рекомендує спочатку ОДЯГТИ ОДНОРАЗОВІ ПЕРЧАТКИ, потім нанести на вологе волосся, помасажувати, залишити на 5 хвилин, потім емульгувати та змийти. Читаємо рекомедації до застосування перед використанням, шановні😁 щоб не бути як я.

Маска. Вона просто мега синя, і досить густа. Має дуже приємний аромат. Нанесла її на віджате волосся, а потрібно було наносити на віджате рушником і потім прочесати. Воно і зрозуміло, для рівномірного ефекту, я знову ж таки цього не зробила. Тримала на волоссі десь 3 хв. Після змивання ефект був відчутним, волосся стало м’якшим і легше розплутувалось.

Висновки:

  • читайте рекомендації ДО використання
  • руки мені трохи пофарбувало, в місцях де забивається продукт (під нігтями і збоку на валиках)

Ефект на волоссі:

У мене волосся фарбоване в русий, доречі фарбою цього ж бренду. По довжині є відросші прядки, які колись висвітлялись. Тому я не можу повноцінно оцінити продукт, так як не являюсь блондинкою і ще й не правильно використовувала засоби. Але навіть з цими похідними результат був! Деякі пасма відчутно змінили відтінок на прохолодний, в залежності від освітлення трошки відливали голубим. Основна руса довжина особливо не змінилась (знову ж таки, можливо через неправильне застосування).

Продукти однозначно працюють, проте у всих різне волосся і треба особисто тестувати такі засоби, щоб зрозуміти дію на своєму волоссі😊