Цукровий скраб для тіла Mermade Magic Unicorn

Чесно, я досить давно не купувала скраби для тіла, бо зазвичай їх робила сама. Але останнім часом почала постійно забувала придбати олії та ефірні масла, тож просто додала до замовлення скраб і це було правильне рішення.

Взагалі до скрабів в мене мало критерій, тільки два. Перше, це достатня кількість абразиву, друге наявність масла в складі, для мінімального зволоження шкіри.

Тепер про сам скраб. Пакування тут досить привабливе, дуже дівчаче, максимально рожеве. Ніби його роблять в Діснейленді, дуже стильно виглядає, але воно водночас зручне. Об’єм стандартний, як і в більшості скрабів 250 мл.

Текстура тут густого варення з блисківками, з достатньою кількістю абразиву(цукру). Вони тут досить великі, для мене особисто ідеально. Бо в порівнянні з сольовим, цукровий підходить чутливій шкірі і менш агресивний.

Аромат, хоч в описі написано про зефірки. В мене асоціація з колишніми полуничними льодяниками в яких в середині була начинка. Звісно вони полуницею і близько не пахли, там була більш синтетична солодко-квіткова віддушка. Ну дуже схоже.

Склад: Sucrose, Glycerin, Polysorbate 80, Silica, Oryza Sativa Germ Powder, Butyrospermum Parkii Butter, Vegetable Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Persea Gratissima Oil, Parfum, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Aqua, Calcium Aluminum Borosilicate, Linalool, Amyl Cinnamal, Limonene, Geraniol, CI 42090, СI 16255, CI 77820.

Склад дійсно не поганий, за ексфоліант тут цукор та рисова пудра. Які влаштовують шкірі дбайливе оновлення. Також гліцерин, масло ши, рослинна олія, олія авокадо, ефір токоферолу (вітамін Е), які відповідають за зволоження після.

Застосування:нанеси скраб круговими рухами та масажуй 2-3 хвилин, після змий теплою водою та насолоджуйся ароматом. Шкіра після нього дуже м’яка і ніжна.

Тож особисто можу рекомендувати, цей маленький релакс в баночці. Який не тільки піднімає настрій в таких час, а також догляне за шкірою.

Продукти для цього looks