Знову невеличкі, але дуже "смачні" обновки!

Привіт! Після невтішних новин завжди хочеться чимось допомогти, а ще підняти собі настрій обновочками. Вчора отримала посилочку з Мейкап із усім найнеобхіднішим (чесно-чесно, це про улюблені зубні пасти White Glo, консилер для мами, міцелярну Garnier 700ml та розчіску для волосся), а в неділю я долучилась до кола тих, хто співає дифірамби ВВ-крему від Purito. Мала нагоду його затестити на собі, тож думаю, зараз це саме те, що потрібно моїй шкірі. До пари обрала ще в магазині пінцет маловідомого у нас бренду Beauty Creations. Воно щось таке гарне і блискуче, що я не втрималась.

Також я нарешті обзавелась скрабами для тіла: від українського бренду Mamash i нідерландського Rituals. Хочу їх порівняти 😊 Взяла 20 мл гідрофільної від Celimax, і отримала вчора два щасливих листи, що виграла трохи корейсього догляду, серед яких і гідрофільна від Anua. Оце вже буде що новеньке тестувати 😊

Також за порадою дерматолога прикупили мило Perolite Plus для проблемної спини чоловіка. Ті дешевші засоби не допомогли, тож звернулись вже до спеціаліста. Я думала за бензоїл пероксид, але вагалась ще між саліциловою (від Q+A).

Мирного вам дня, цьом🤗

Продукти для цього looks