ASMR розпаковка подарункового набору Q+A

Привіт! Сьогодні отримала подарунковий набір від бренду Q+A😍

Що ж всередині?

Q+A Oat Milk Cream Cleanser

Очищувальний засіб для обличчя підходить для усіх типів шкіри, справляється зі скупченнями поту, пилу, неприємними запахами, сальними пробками та забитими порами, стимулюючи їхнє швидке звуження, зменшення видимості. Універсальний б'юті-продукт регулює роботу сальних залоз, добре матує та бореться з жирним блиском, готуючи епідерміс до контакту з декоративною косметикою або усуваючи її залишки.

Q+A Azelaic Acid Balancing Serum

Сироватка для обличчя з азелаїновою кислотою призначена для жирної, комбінованої та нормальної шкіри, вона допомагає пом'якшити запалення, поліпшити тон шкіри й освітлити пігментацію. Завдяки активним компонентам, таким як екстракт алое вера і цинк, забезпечує зволоження і бореться із запаленнями, надаючи шкірі здорового сяйва. А ще, сироватка допоможе позбутися надмірного жирного блиску та вирівняти мікрорельєф, скоротивши розширені пори.

Q+A Hyaluronic Acid Daily Moisturiser

Зволожувальний крем з гіалуроновою кислотою в обʼємі 75 мл, для всіх типів шкіри. Виробник зазначає, що крем чудово живить, зволожує, пом'якшує та відновлює шкіру, дарує гарний доглянутий вигляд та привабливе сяйво. Регулярно застосовуючи такий засіб, можна призупинити процеси старіння епідермісу, надовго зберегти його молодість і красу, захистити від агресивного впливу ультрафіолетових променів та інших негативних факторів.

Q+A Vitamin C Eye Cream

Живильний крем для шкіри навколо очей з вітаміном С призначений для усіх типів шкіри, він всотується до глибоких шарів епідермісу, наповнює його вологою і корисними мікроелементами, необхідними для регенерації, клітинного оновлення, синтезу колагену. До того ж, цей б’юті-продукт омолоджує, тішить антиоксидантними перевагами, дарує тривале відчуття свіжості задовго після використання.

Про який засіб найбільше хочете детальний допис?❤️