1
/5
Сонцезахисні засоби з якими я не згоріла!
Хочу поділитися з вами своїм досвідом з останньої відпустки і розповісти, як я вберегла свою шкіру від сонячних опіків завдяки правильному використанню сонцезахисних засобів. Та додаю своїх фаворитів яким віддаю перевагу цього літа. Також протестувала спрей Sol de Janeiro - Rio Radiance Spray spf 50. Від його ефекту та аромату я просто взахваті.
Усі ми знаємо, як важливо захищати шкіру від шкідливого впливу УФ-променів, але іноді забуваємо про це, особливо на відпочинку.
Ось кілька порад, які допомогли мені насолоджуватися сонцем без жодних проблем:
- Вибір правильного SPF. Я обрала крем з SPF 50, який забезпечує високий рівень захисту від UVA та UVB-променів.
- Регулярне нанесення. Наносила сонцезахисний крем кожні дві години і обов'язково після кожного купання.
- Не забувайте про всіх частини тіла. Особливу увагу приділяла обличчю, шиї, вухам і ногам.
- Захисний одяг і аксесуари. Використовувала капелюх та сонцезахисні окуляри для додаткового захисту.
Завдяки цим простим правилам я повернулася з відпустки зі здоровою і красивою шкірою, без жодного натяку на опіки. Правильний догляд за шкірою дійсно працює!
Бережіть себе і насолоджуйтеся літом відповідально! 🧴
12 липня, 2024
Продукти для цього looks
Сонцезахисний водний двофазний зволожувальний спрей для обличчя й тіла з гіалуроновою кислотою, SPF50
Vichy Capital Soleil Solar Protective Water
33
830 ₴
Коментарі (0)