Сонцезахисні засоби з якими я не згоріла!

Хочу поділитися з вами своїм досвідом з останньої відпустки і розповісти, як я вберегла свою шкіру від сонячних опіків завдяки правильному використанню сонцезахисних засобів. Та додаю своїх фаворитів яким віддаю перевагу цього літа. Також протестувала спрей Sol de Janeiro - Rio Radiance Spray spf 50. Від його ефекту та аромату я просто взахваті.

Усі ми знаємо, як важливо захищати шкіру від шкідливого впливу УФ-променів, але іноді забуваємо про це, особливо на відпочинку.

Ось кілька порад, які допомогли мені насолоджуватися сонцем без жодних проблем:

1. Вибір правильного SPF. Я обрала крем з SPF 50, який забезпечує високий рівень захисту від UVA та UVB-променів.
  2. Регулярне нанесення. Наносила сонцезахисний крем кожні дві години і обов'язково після кожного купання.
  3. Не забувайте про всіх частини тіла. Особливу увагу приділяла обличчю, шиї, вухам і ногам.
  4. Захисний одяг і аксесуари. Використовувала капелюх та сонцезахисні окуляри для додаткового захисту.

Завдяки цим простим правилам я повернулася з відпустки зі здоровою і красивою шкірою, без жодного натяку на опіки. Правильний догляд за шкірою дійсно працює!

Бережіть себе і насолоджуйтеся літом відповідально! 🧴