Літнє поповнення парфюмів

Варто признатися : Я ПАРФУМО ЗАЛЕЖНА. Тож навіть дивно, що я протрималась так довго з останнього придбання нового аромату. Тож зараз я вирішила трошки розгулятися і поповнити не одним, а 5ма аромати, не рахуючи пробники.

Avenue Des Parfums вже здобув популярність в клубі, завдяки доступній ціні, великому вибору ароматів і гарної стійкості. Від Віки я отримала пробник, тож до приїзду пакунка вже знала про їх якість, стійкість.

Парфумований спрей для тіла Style Milano в такому форматі, повинен стати гарною альтернативою в спеку. Я не любитель містів, але тут бажання носити квіткову гурманіку в літку (коли буду робити огляд, поясню чому особисто я відношу його до напівгурманіки) - було більше за мене. Він доречі ідеально поєднується з масляними ароматами або при точковому нанесенні парфумів.

Avenue Des Parfums Style Milano Black - аромат який я ще досі стараюсь зрозуміти. Його метаморфози дивують, збивають мене з пантелику. Піраміда в ньому дуже гарна і я знаю декілька любителів подібних ароматів в клубі.

Juicy Santo Domingo - окремий вид насолоди. Чому обрала в 10мл, досі не розумію, можливо для зручності. Але це саме той аромат, який варто брати в великому об'ємі. Має неймовірну стійкість і дуже шикарне розкриття.

З брендом Landor, я вже дуже гарно знайома. На моїй парфумовій поличці, знаходяться декілька ароматів, які можна сміливо назвати оригінально. Українською нішею. Стійко, оригінально і насичено.

Landor Pact Unisex та Landor Flower Heaven Cherry - аромати для мого сліпого затесту. Авжеж, після допису про Flower Heaven Cherry, я взагалі хотіла взяти собі 9мл, але вирішила що треба порівняти з двома іншими вишневими красунями і вже потім обирати свою вишеньку)

Landor Soul Portal Kaif став тим ароматом, який поки задовольнить мої фруктові потреби в парфумерії. А такий формат для мене взагалі зручніший за повний розмір. Він дає можливість гарно познайомитися з ароматом, а з моєю кількістю парфумів( там не сильно багато, але все ж таки) - дозволяє тривалий час користуватися в повній мірі.

Love Memory Romantic та Mysterious Garden Winter в об'ємі 3мл , мають доволі цікаві композиції. Деякі ноти в них ризиковані, але композиція викликає бажання познайомитися ближче, дізнатися як вони поведуть себе. І знову ж таки, один з ароматів на час закриває моє бажання придбати декілька фланкерів одного аромату, який вже є на моїй поличці .

14 липня, 2024
Alina_Demchenko
14 липня, 2024

Продукти для цього looks

Landor Mysterious Garden Winter
Всі відгуки (2)
Landor Soul Portal Kaif
Всі відгуки (2)
Landor Love Memory Romantic
Всі відгуки (2)
Landor Pact Unisex
Всі відгуки (2)