Літнє поповнення парфюмів

Варто признатися : Я ПАРФУМО ЗАЛЕЖНА. Тож навіть дивно, що я протрималась так довго з останнього придбання нового аромату. Тож зараз я вирішила трошки розгулятися і поповнити не одним, а 5ма аромати, не рахуючи пробники.

Avenue Des Parfums вже здобув популярність в клубі, завдяки доступній ціні, великому вибору ароматів і гарної стійкості. Від Віки я отримала пробник, тож до приїзду пакунка вже знала про їх якість, стійкість.

Парфумований спрей для тіла Style Milano в такому форматі, повинен стати гарною альтернативою в спеку. Я не любитель містів, але тут бажання носити квіткову гурманіку в літку (коли буду робити огляд, поясню чому особисто я відношу його до напівгурманіки) - було більше за мене. Він доречі ідеально поєднується з масляними ароматами або при точковому нанесенні парфумів.

Avenue Des Parfums Style Milano Black - аромат який я ще досі стараюсь зрозуміти. Його метаморфози дивують, збивають мене з пантелику. Піраміда в ньому дуже гарна і я знаю декілька любителів подібних ароматів в клубі.

Juicy Santo Domingo - окремий вид насолоди. Чому обрала в 10мл, досі не розумію, можливо для зручності. Але це саме той аромат, який варто брати в великому об'ємі. Має неймовірну стійкість і дуже шикарне розкриття.

З брендом Landor, я вже дуже гарно знайома. На моїй парфумовій поличці, знаходяться декілька ароматів, які можна сміливо назвати оригінально. Українською нішею. Стійко, оригінально і насичено.

Landor Pact Unisex та Landor Flower Heaven Cherry - аромати для мого сліпого затесту. Авжеж, після допису про Flower Heaven Cherry, я взагалі хотіла взяти собі 9мл, але вирішила що треба порівняти з двома іншими вишневими красунями і вже потім обирати свою вишеньку)

Landor Soul Portal Kaif став тим ароматом, який поки задовольнить мої фруктові потреби в парфумерії. А такий формат для мене взагалі зручніший за повний розмір. Він дає можливість гарно познайомитися з ароматом, а з моєю кількістю парфумів( там не сильно багато, але все ж таки) - дозволяє тривалий час користуватися в повній мірі.

Love Memory Romantic та Mysterious Garden Winter в об'ємі 3мл , мають доволі цікаві композиції. Деякі ноти в них ризиковані, але композиція викликає бажання познайомитися ближче, дізнатися як вони поведуть себе. І знову ж таки, один з ароматів на час закриває моє бажання придбати декілька фланкерів одного аромату, який вже є на моїй поличці .

Продукти для цього looks

Landor Mysterious Garden Winter
Landor Soul Portal Kaif
Landor Love Memory Romantic
Landor Pact Unisex
Landor Flower Heaven Cherry
Avenue Des Parfums Style Milano