Rituals The legend of the Dragon: бальзам для рук

Привіт! Вчора ходила трішки по справам в центр, і завітала до улюбленого магазинчику в моєму місті. Там деколи буває щось привезуть таке цікаве 😁 Я не планувала заходити і нічого купляти [ну, типова ситуація]. Чоловік каже "Та давай зайдем, тут через дорогу майже". Та й ми пішли. Ходили, дивились. І я подумала, що настав час повторити бальзам для рук Рітуалс Аюрведа. Але поки пішла питати ціну, то побачила краєм ока, що в чоловічому відділі стоїть лімітка з Драконом, а пінку з цієї серії я просто без тями люблю! Тож, побігла, і вихопила бальзам для рук уже не 75мл, а 175мл! Получилось так, що по ціні лімітка була дешевша за стандартну серію. Тому, це просто неймовірний подарунок, який могла б я собі зробити. Звичайно, я його собі взяла 🥰

Соковита припудрена слива виглядає з-під хвойних гілок. Щось таке навіть пудрово-порошкове відчувається в цьому ароматі. Але він настільки мені приємний, що я себе одразу краще почуваю.

По текстурі також бархатний, як і класична серія [я маю мініатюру Aurveda]. Знаю, що в бренду є ще легша текстура - лосьйони для рук. Але бальзам настільки добре впитується, що став справжнім спасінням в побуті після миття посуду чи отоплюваного сезону. Та й взагалі, коли раптом руки починають сохнути [а таке в мене буває вкрай рідко].

Тож, любуюсь та насолоджуюсь улюбленим продуктом, ще й в такому великому обʼємі. Лавввв🥰