Викидушки : Не витримали спеки

Від такої спеки, я думала що першою "скисну" я, все ж таки в квартирі температура була від 30+. Але ні, це зробили деякі мої засоби, через що раніше свого терміну - покидають мене. Не так авжеж багато як могло бути, але все ж таки мене покидають мої улюблені засоби.

Найбільших втрат зазнали бальзами для губ. Eveline SoS не сильно любить високі температури, тож це вже третій мій засіб який не витримує літа ( при тому що два інших пропали за куда більш низькою температурою). Це найходовіша моя помада стік, бо вона неймовірно круто зволожує губи.

Himalaya Herbals Ultra Moisturizing Cocoa Butter Lip Balm покинув мене тоді, коли ми ще не встигли добряче познайомитись. Спека безпощадна і дісталась до нього, зробивши його аромат з неймовірно приємного, до неймовірно блювотного.

Mermade Magic Unicorn на щастя був більш ніж на половину використан, перш ніж кістлява рука косметичної смерті наздогнала його. Я буду за ним сумувати, але сто відсотково знаю що ця лінійка буде мною повторюватися. Скраб і бальзам тінт від якогось китайського бренду покидають мене без суму, бо продукти не дуже мені зайшли, хоча тінт я використала добряче.

Не оминула тяжка доля і мій догляд, але хоча б з меншими втратами. Прекрасний легкий лосьйон для тіла від Mermade, який чекав літа - не зумів перенести цю зустріч і був використан лтше на половину. Добре що його попередник з іншим ароматом - закінчився і не повторив долю цього. Крем для рук від Tink теж проміняв свій ніжний аромат на щось максимальне неприємне.

Крем з вітаміном С від Sane, на щастя близився до свого природнього кінця, але теж не витримав спеки. Як і двійка для очей від Loreal. Там не тільки запах, там ще і колір змінився.

Декоративна косметика теж втратила гарних жителів : консилер-серум від Seventeen, гель(віск) для брів від Lamel і олівчик для очей від Eveline. Більш всього шкода перші два продукта - вони мали ідеальну текстуру саме для літа.

Парадокс у всього цього те, що все зберігалось у темному сухому місці, куди сонце не могло ніяк потрапити. Але спека не знає перешкод .

Тож любі дівчата, перевірте на запах всі свої косметички, бо спека підступна і могла вже добратися до ваших улюблених засобів.