Порожні баночки липня

Для шкіри:

1. Гель для вмивання Relance

Український бренд. Натуральний склад та пакування. Ціна 🔥. Сподобався для щоденного ранкового вмивання. Допомагає підтримати стан шкіри в нормі. Враження позитивні. Баночці дам друге життя, надто вона гарна)

9/10 https://club.makeup.com.ua/post/37381/

2. Крем для обличчя Emolium Intensive

Непоганий засіб при шкіряному дерматиті. Полегшує симптоми з першого нанесення, але потребує час для повноцінного результату. В ідеалі комбінувати з іншими аптечними засобами. Склад бажає кращого. Ціна трохи завищена.

7/10 https://club.makeup.com.ua/post/38597/

3. Гель для повік і шкіри навколо очей Floslek

Активні компоненти: зелений чай, очанка, пантенол. Свою функцію виконує. Зволожує та запобігає зморшкам. Суттєво на темні кола під очима не впливає, хоча вони у мені не чітко виражені. Шкіра виглядає більш свіжою. 15мл вистачило надовго.

8/10 https://club.makeup.com.ua/post/31950/

Декоративна косметика:

1. Туш Maybelline New York Lash Sensational Sky High

Гарно подовжує вії. Колір глибокий чорний. Хоч і не водостійка, змивається не завжди легко. Прослужила весь термін придатності. Lash Sensational мені ближча за текстурою і ефектом . Скоріше за все повернуся до неї.

8/10 https://club.makeup.com.ua/post/27416/

2. Олівець для брів LAMEL

Якщо бюджет обмежений, то варто звернути увагу на цей олівець. Колір 404 - коричневий з червоним підтоном. За свої кошти досить непоганий для заповнення простору та створення контуру. Нормальна стійкість. Текстура кремова, тому витрата велика. Ковпачок ненадійний, двічі тріснув.

7/10 https://club.makeup.com.ua/post/33671/

3. Олівець для очей Eveline Cosmetics

Також бюджетний варіант. У коричневому кольорі має холодний підтон, досить темний. Текстура суха, але комфортна для нанесення та розтушування. Має стругачку на ковпачку. Витрата помірна.

8/10 https://club.makeup.com.ua/post/10456/

Для волосся:

1. Спрей Garnier Fructis SOS-кератин

Дієвий. На відміну від багатьох спреїв, з Garnier дійсно відчувається полегшення розчісування та захист волосся. Аромат типовий для лінійки Fructis, швидко набридає. Хороший спрей, хоча не став улюбленим.

8/10 https://club.makeup.com.ua/post/38907/

2. Кондиціонер APIS Professional Amarantus Care

Це мій перший засіб від APIS і 100% вдалий. Натуральний склад, неймовірний аромат і помітний результат. Волосся з ним живе, ніжне на дотик і більш слухняне. Щиро раджу.

10/10 https://club.makeup.com.ua/post/40162/

Інше:

1. Файбер-база для нігтів з нейлоновими волокнами PNB

Створена за новою технологією. Густа текстура непогано вирівнює поверхню. Не найгірша база, але на моїх нігтях тримається недовго. Для знайомства раджу обирати міні об'єм.

5/10 https://club.makeup.com.ua/post/27120/

2. Ватні диски Linteo

Пачка на 100 штук. Гарна якість та економічна витрата.

10/10

Продукти для цього looks