Невдача або хитрість Mermade?)

Купила я значить 4 боксики, у двох рідних магазинах, особливо не обирала, взяла ті, які впали в око першими.

Тож що я маю?

У кожному боксі у мене було однакове наповнення, гель для душу What a melon та бальзам для губ What a melon, також додатково знижки на прикраси срібні та золоті, і 20% знижка на косметику Mermade, але в одному з боксів її не було🥲

Чи засмучена я таким наповненням? Зовсім ні.

Але трошки неочікувано що усі чотири бокси з однаковим наповненням. Одразу після їх покупки я зайшла до клубу і побачила допис red_dragon де вона купила аж 8 боксів і в них усіх було однакове наповнення, я дуже сподівалась, що у мене буде не така ситавція, але маємо, що маємо.

Купувала бокси в Києві на метро Либідська та Деміївська, у двох різних магазинах, тому майте на увазі якщо збирались йти саме сюди.

Годину тому, коли я була в магазинах боксів ще залишалось багато, дівчата касири казали, що на складі є ще по одній великій коробці яку вони не розкладали в залі, тому якщо у вас ж бажання та час можете ще встигнути на бокси.

Якщо купувати товари партнерів вартість боксу будет 99 гривень, якщо просто тільки їх купляти то 199. Те наповнення яке попалось мені, на сайті мейкапі зі знижками можна і дешевше придбати, тому раджу купити товар партнерів і разом з ним бокс за 99 гривень. Можна узяти 1 чупачупс і тоді бокс буде за акційною ціною.

Тож, я думаю, що один бокс точно варто купити, бо наповнення круте і аромат засобів дуже літній та приємний.

Я маю припущення, що перша партія така, з одним наповненням, а наступна буде з іншим, тому якщо почекати, то можна буде отримати і інші варіанти наповнення.

Продукти для цього looks