Парфуми SOFT CLOUDS від Couture Parfum

Ммммм 😋 А у нас тут цитруси, квіти і ваніль. Освіжають у спеку і додають тепла у прохолодну пору. Магія?)

Звісно, продублюю піраміду:

Початкова нота: Грейпфрут, Мандарин, Мускатний горіх

Нота серця: Журавлина, Півонія, Троянда, Ягоди ялівцю

Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Мускус, Сандал

Ці парфуми я люблю використовувати тоді, коли поспішаю і немає часу думати, що ж обрати сьогодні! Вони пасують під будь-який образ і настрій.

І НАРЕШТІ цитрусовий аромат без нав’язливої кислинки.

SOFT CLOUDS - фужерний, цитрусовий аромат. Він стартує з грейпфрута та соковитого яскравого й солодкого мандарину. Однак цитруси не прості, адже приправлені спеціями, проте підкреслюю, що доволі делікатно.

Далі вступають ніжні рожеві квіти. Вони надають парфумам якоїсь підліткової легковажності і в той же час вишуканості, бо це не звучить дуже просто.

Разом з квітами відчувається журавлина, також надзвичайно яскрава, проте не кисла. А навпаки наче зацукрована, тепла… можливо з неї от-от готуватиметься конфітюр.

Вище я згадувала, що ці парфуми є атмосферними, можуть зігріти у прохолоду. Такий ефект досягається завдяки амбрі, сандалу і ванілі. Десь біля них ховається мускус, який наче визирає лише час від часу, стаючи більш помітним й відчутним.

Стійкість парфумів чудова. На тілі 5-6 годин і на одязі до прання. Тут жодних нарікань)

Раджу спробувати їх тим, хто любить цитрусові, солодкі аромати, які закутують у почуття комфорту і безпеки. Вони доволі універсальні, цікаві і зовсім не схожі на інші. Такі і справді м'які, легкі, мов хмаринки ☁️

Продукти для цього looks

Couture Parfum Soft Clouds
Всі відгуки (2)
Couture Parfum Soft Clouds
Couture Parfum Soft Clouds
Couture Parfum Soft Clouds