#silentreviewmakeupclub

Всім привіт! Так як я у невеличкій відпустці, продукти відповідні 😁 Відео зняла на швидкоруч на природі, надіюсь на заваді це не стане 😄 Витягнула з косметички три засоби, які попались під руку, і якими я зараз і користуюсь)

  1. Сонцезахисний крем Beauty of Joseon - ну це база, ідеально підходить моїй шкірі, на всі 100% захищає від сонця, поглинається швидко. Ця мініатюрка завжди зі мною в поїздках, не зважаючи на свій обʼєм, вистачає надовго, на тиждень точно.
  2. Сонцезахисний крем для чутливих ділянок обличчя Біокон «Максимальний захист» - чисто взяла через обʼєм, бо для тіла в мене велика банка, а цей якраз влізав в косметичку. Для обличчя я не ризикнула його наносити, мене так від жари пообсипало, тому використовую для шиї, плеч та декольте. Текстура середньої плотності, відчувається на шкірі, і лишає липкість. Але від сонця захищає добре, нічого не згоріло, тому як бюджетний спф для тіла мені хороший.
  3. Гель для брів Hedonic - завжди і всюди зі мною, бо мої брови живуть своїм життям. В гелю просто сталева хватка, як вкладеш, так вони і будуть цілий день.

Продукти для цього looks