Декоративні поповнення ксметички: Кольорів не буває багато)

З шопоголізмом складно щось зробити, особливо з косметичним. На цей раз - переважно декоративна косметика, але не обійшлось і без необхідних покупок. Нещодавно я дуже була засмучена тим, що спека забрала деякі корисні продукти, наприклад консилер і мій улюблений бальзамчик від Мермейд. Авжеж, заміна бальзамчику від іншого бренду була, але я сумувала за компактним розміром в сумочку. Тож Wow бокси з кавуновим присмаком стали дуже до нагоди . Я нічого не виграла, але отримала свій бальзамчик і можливість порівняти класичний формат кавунового гелю для душа зі слайм гелем .

Консилер я все ж таки придбала. Бачила свотчі і відгуки від LN pro, тож вирішила перевірити який він. Вже один раз спробувала- поки подобається. База якось сама до рук потрапила, навіть не пам'ятаю як... туман перед очима і ось в мене база під тіні і три нових відтінки рум'ян. Що казати - шопоголізм 😂 АЛЕ !!!Якщо ви сумуєте за старими нюдовими кольорами рум'ян від Lamel - придивіться до цих шайб від LN. Відтінки просто неймовірні, а так як в мене переважно яскраві відтінки, ці точно були мені необхідні.

Зробимо вигляд, що ви не бачите купу нових олівців для очей і губ, бо я роблю вигляд що я їх не брала 😂

Серед цієї компанії більше для очей, але декілька красунь для губ все ж таки є . Наприклад новий відтінок в мою колекцію олівчиків від LN - Caramel. Олівці від Parisa в мене вперше, але після відгуків дівчат і особливо моїй Ксюші, я зрозуміла що затестити треба + розпродаж зіграв свою роль)

Крем для депіляції не забаганка, а необхідність. Авжеж, епілятор це добре, але інколи моїй чутливій шкірі треба щось більш ніжне. І Я НАРЕШТІ ПРИДБАЛА НАКИДКУ НА ПЛЕЧІ 😂 Я фарбую волосся сама і рвати пакети то таке собі. Тож я нарешті придбала її для свого комфорту. А ось пресовані сухі маски для обличчя і набір для альгінатних масок - наче пропали з від усюди ((( Але нічого - знайду.

Продукти для цього looks

LN Pro
Всі відгуки (70)
LN Pro Touch-Up Cover Fluid Liquid Concealer
Всі відгуки (21)
LN Pro Filler Lip Liner
Всі відгуки (78)