ВАУ-розпаковка або щось на дівчачому. Парфуми, автозасмага та білизна

Привітики!!! Я спішу з вами поділитись великою радістю. Я й мріяти не мріяла, але ненароком... 😁 втілила цю ідею в життя. Натрапила на приємні знижки та вперше в житті спробую білизну від Victoria's Secret 😍 Але, дівчата, скажу вам, що вже з моменту дотику це любоууу. Воно настільки якісне, настільки приємне, що просто не хочеться їх випускати з рук. Одні взяла з базової серії - рожеві безшовні; а другі - з серії Very Sexy. Тут і мереживо, і класика ангелів Вікторії - оздоблення камінчиками.

Друге - це новинка Victoria's Secret - лосьйон-автозасмага із неймовірним ароматом ванільних ананасиків. Просто зʼїсти себе хочеться! За рекомендацією слід проскрабувати тіло, нанести лосьйон і вже зранку можна побачити результат засмаги. По текстурі він дуже приємний, швидко впитується і не липне. І ще з приємного - не відчутний на тілі. Скоро поділюсь враженням і результатом 🥰

Парфумні обновки. Давно прицілювалась на Zara Golden Decade. Це закос на YSL Libre, тільки Ів Сен не тримається на мені та злітає за 4 години повністю. А Зару я протестила раніше, шлейфила цілий робочий день і ще й дома шукала "Що це так гарно пахне?". Взяла баняк 80 мл і тішусь, що закрила це питання! Unusual Cherry Amour - це місцевий [львівський] виробник тематичних ароматів для настрою. Така вишнево-гранатово-винна поливашка. Трохи простовате, але для галочки - я його маю. Наче цікаве, але трішки не те, що я очікувала. Теж скоро поділюсь повним враженням, але шлейф від нього непоганий. Знайома каже, що від мене вишнями завіває 😁 Ще хочу спробувати Peach Prosecco, і, думаю, на цьому теж закрию питання.

Гарних вам вихідних та до зустрічі в нових дописах! Буде багато смачного контенту 😊