1
/2
Makeup of the day: настрій на нові експерименти!
Привіт! Нареееешті я відновлюю макіяжну рубрику! Чесно - я дуже скучала 😭 Стільки палеток стоїть та чекає своєї черги на затест. Але косметика Sheglam надихнула мене продовжувати те, що я люблю. Продовжувати експериментувати зі світлом, кольорами та, нарешті - камерою. Бо в мене часто виникало питання: "Для чого в мене на телефоні аж три?". На днях трішки порилась в налаштуваннях і сьогодні отримала ОСЬ ТАКІ кадри!!! Чесно, я в захваті, що нарешті не спотворюються кольори та риси обличчя. А особливо - не підкреслюється рельєф шкіри, який в мене нормальний, бо камера завжди любила його погіршувати 😅
Тож, в сьогоднішньому макіяжі я нарешті продовжила тестування палетки Jeffree Star Blood Lust, а також використала свої новиночки: тональний ВВ від Purito у 21 відтінку; від Sheglam - пудру 2в1 у відтінку Bubblegum [рожева]; палетку румʼян та дуохромний рідкий хайлайтер Flying Comet; брови вклала воском Zola і підкреслила підводкою Maybelline. На очах стрілки виконані підводками Eveline Variete i Precise; а губи оформлені помадою Too Faced Overexposed та голографічним блиском Eveline у відтінку 82.
Як вам фотки та макіяж? Тільки чесно 🥰
Всім цьом😘 І гарних вихідних!
02 серпня, 2024
Продукти для цього looks
Sheglam Insta-Ready Face & Under Eye Setting Powder Duo
Пудра для обличчя та шкіри навколо очей 2 в 1
3
586 ₴
Коментарі (0)