Makeup of the day: настрій на нові експерименти!

Привіт! Нареееешті я відновлюю макіяжну рубрику! Чесно - я дуже скучала 😭 Стільки палеток стоїть та чекає своєї черги на затест. Але косметика Sheglam надихнула мене продовжувати те, що я люблю. Продовжувати експериментувати зі світлом, кольорами та, нарешті - камерою. Бо в мене часто виникало питання: "Для чого в мене на телефоні аж три?". На днях трішки порилась в налаштуваннях і сьогодні отримала ОСЬ ТАКІ кадри!!! Чесно, я в захваті, що нарешті не спотворюються кольори та риси обличчя. А особливо - не підкреслюється рельєф шкіри, який в мене нормальний, бо камера завжди любила його погіршувати 😅

Тож, в сьогоднішньому макіяжі я нарешті продовжила тестування палетки Jeffree Star Blood Lust, а також використала свої новиночки: тональний ВВ від Purito у 21 відтінку; від Sheglam - пудру 2в1 у відтінку Bubblegum [рожева]; палетку румʼян та дуохромний рідкий хайлайтер Flying Comet; брови вклала воском Zola і підкреслила підводкою Maybelline. На очах стрілки виконані підводками Eveline Variete i Precise; а губи оформлені помадою Too Faced Overexposed та голографічним блиском Eveline у відтінку 82.

Як вам фотки та макіяж? Тільки чесно 🥰

Всім цьом😘 І гарних вихідних!

Продукти для цього looks

Purito Cica Clearing BB cream
Всі відгуки (236)
Zola Brow Wax
Всі відгуки (45)
LAMEL Make Up Over Size Volume Mascara
Всі відгуки (98)
Sheglam Insta-Ready Face & Under Eye Setting Powder Duo
Всі відгуки (16)