Аромат-емоція Ulric de Varens Varens Flirt Mojito Love

Вітаю!

Сьогодні хочу поділитися своєю бюджетною знахідкою. Приємний, освіжаючий, позитивний аромат. Знаєте, в мене не так багато ароматів, які б я могла назвати позитивними. Але Mojito Love саме такий.

Початкова нота: Лимон, Листя м'яти, Цедра лайма, Цукрова тростина
Нота серця: Квіти, Кокосова вода, Троянда
Кінцева нота: Мускус, Цукор

На старті я чую м'яту, лимон, якусь легку гірчинку (мабуть цедра лайму) та цукор. Але цукор незвичний, а наче молочний, або кокосовий. Взагалі асоціація, наче лимон присипали тим цукром. Це не свіжий аромат у класичному розумінні. Так, кислота цитрусів є, та це все добре приправлено цукром. Тому аромат кисло-солодкий. Для мене це ок, тому що я не люблю кислі аромати, що аж зуби зводить. Та для поцінувачів свіжих ароматів, Mojito Love може бути занадто солодким.

Нажаль м'ята зникає хвилин через 10 після нанесення. Мені б хотілось продлити її звучання. Далі парфум заспокоюється та звучить лимоном з цукром. Квіти не чую. Та все одно я отримую від ного бадьорий старт та гарний настрій. Так, це не глибокий аромат. Та чи завжди нам потрібні складні аромати? Це так, погратися ) Охолодитися, посміхнутися та побігти підкорювати цей світ )

Стійкість на мені десь годин 4-5. Вважаю, що для такого типу аромату це абсолютно нормально.

Ще мені подобається флакон, своїм мінімалізмом та розміром. 30 мл така крихітка )

(P.S. А тепер трохи пожаліюся. З мобільного телефону майже нічого в Клубі не працює. Публікуватись не виходить, продивлятись коментарі також, вподобайки не ставляться... Тільки можу відкрити пости дівчат. Тааааак незручно!)

07 серпня, 2024
Елена
07 серпня, 2024

Продукти для цього looks

Ulric de Varens Varens Flirt Mojito Love