1
/6
Підготовка губ до свотчів: Bioaqua Collagen Nourish Lips Membrane
Було в мене значить сьогодні бажання, сфотографувати дуже гарний продукт для губ, але доволі примхливий і потребуючий підготовленні губки. А корочки і тріщенки - постійні жителі на губах. В моїй коробці з масочками лежало декілька, одним з них була гідрогелева маска для губ від Bioaqua.
В індивідуальному пакуванні знаходилась одна величезна штука, яка схожа на губи ляльок Братц, та й про пропорціям губи повинні як раз і повинні бути такими.
Аромат якийсь дивний. Він легкий, наче вазилін в якому трошечки консинстенції. Сам патч щільний, не такий "ніжний" як для очей, але гладкий. Текстура рідини масляниста. Я звикла що у патчах, масках зазвичай багато рідини, але тут її майже не було.
Короче що: через 15 хвилин магії не виникло і губи були якими і до цього. Я чесно кажучи не розраховувала на якусь магію, але хоч щось було б доречно) Не буду лаятися, бо насправді хоч щось було - відчуття, наче використала якийсь рідкий бальзам для губ, з середнім ефектом зволоження. Але по факту я могла просто нанести бальзам і отримати такий самий результат. Хіба що мовчала 15 хвилин і не старалась гризти ті корочки з губ ))
Тож сьогодні не буду фоткати свотчі на губах і ви будете знати, що дива не сталося і краще обрати інші маски для губ.
07 серпня, 2024
Продукти для цього looks
Зволожувальна гідрогелева маска для губ, з колагеном
Bioaqua Collagen Nourish Lips Membrane
40
Немає в наявності
Коментарі (0)