Сонцезахисний крем для обличчя MyIDi UV-Screen Cream SPF 50+

Коли я відкрила для себе серію AcneOff від MyIDi, зрозуміла, що це початок любовної історії. Тож, коли побачила їхній сонцезахисний крем SPF 50+, одразу захотіла спробувати. І ось вам перевага – у продажу є пробник, який я з радістю придбала. Щоправда, моя версія ще стара, на 5 мл. Зараз відбувається ребрендинг, крем тепер у білому дизайні, а пробник на 3 мл.

Пакування. Стандартний пробник, який я акуратно розрізала (як роблю завжди), щоб не втратити жодної краплі продукту.

Хімічні фільтри у складі: Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate забезпечують широкий спектр захисту від UVA і UVB променів.

Фізичний фільтр у складі: Zinc Oxide створює на шкірі бар'єр, який відбиває сонячні промені.

Корисності у складі:

  • Екстракти меліси та центелли азіатської мають заспокійливі, протизапальні та антиоксидантні властивості.
  • Олії малинових кісточок, ши, баобабу живлять і зволожують шкіру.
  • Гіалуронова кислота, пантенол, вітамін Е забезпечують інтенсивне зволоження і відновлення шкіри.

Враження від використання. Консистенція доволі щільна, але сам по собі крем легкий та комфортний, не відчувається маскою на обличчі. Образу після нанесення шкіра здається світлішою, але вже за хвилину крем повністю поглинається, не залишаючи вибілювання. За відчуттями шкіра зволожена та м’яка на дотик (нагадую, що це спф крем 😉).

Крем має легкий ненав’язливий косметичний аромат.

Фініш у крему натуральний. У мене жирний тип шкіри, тому зверху припудрюю крем рисовою пудрою, щоб зменшити блиск. Такий варіант для мене комфортний як з естетичної сторони, так і протягом дня шкіра менше жирніє.

Загалом, крем мені сподобався. Він комфортний, крім надійних фільтрів у складі має ще чимало корисностей, які зволожують та доглядають шкіру.

Продукти для цього looks