В зелених тонах: Jeffree Star Blood Lust | Продовження тестування

Привіт! Сьогодні вашій увазі - макіяж в зелених тонах палеткою Jeffree Star Blood Lust. Багато хто очікував рожеве золото, але я вирішила протестувати відтінок Sworn Enemy, який в палетці виглядав більш зеленкувато-салатовим. В макіяжі від відкрився дуже інтелігентним оливковим, а для дуохромності я додала ще рожевенького порхатого шиммеру Wet Jewel. Легкі чорні графічні стрілки виконані відтінком Executioner (фіолетовий відблиск одразу струшується, тільки якщо не наносити все це пальчиком на липку базу). Нижня повіка виконана комбінацією зеленого олівчика Colour Intense Be Bold і відтінку Vile Serpent з палетки.

Губи оформлені моїм найбільш улюбленим олівчиком Maybelline у відтінку 08 Gone Greige, а також блиском Fenty Beauty HEAT (відтінок Lemon Lava).

Брови - комбінація віску для брів Zola та підводки Maybelline Hyper easy у темно-коричневому відтінку.

А обличчя стало ще більш сяючим та темнішим на один тон 🤨 завдяки чи через тональний Purito BB y 21 відтінку. Наче він мені підходив, а зараз враження, що темнить... Прийшлось все припудрювати і висвітлювати зони розсипною пудрою SheGlam Insta-Ready (відтінок Bubblegum, рожевий). На вилицях у мене рідкий голографічний хайлайтер Sheglam Flying Comet, і підкреслила тінь рідким контуром у відтінку Tawny Amber, теж від SheGlam. Ось такий зелено-оливковий вайб у мене получився 🫒

Продукти для цього looks

Maybelline New York Hyper Easy
Всі відгуки (178)
Colour Intense Be Bold
Всі відгуки (148)
Purito Cica Clearing BB cream
Всі відгуки (216)
Zola Brow Wax
Всі відгуки (34)
Fenty Beauty By Rihanna Gloss Bomb Heat
Всі відгуки (9)
Sheglam Sun Sculpt Liquid Contour
Всі відгуки (12)
Sheglam Insta-Ready Face & Under Eye Setting Powder Duo
Всі відгуки (6)