Мої літні оновлення)

То випадково зайшла в магазин, то онлайн замовлення і трошки назбиралось новиночок)

  1. L'artisan Parfumeur Premier Figuier Extreme саме влітку захотілось інжирного аромату, якоїсь зелені, свіжості і я придбала в сліпу цей аромат, але розповім детальніше в дописі. На жаль, тестер без кришечки.
  2. Відновлюючий лосьйон для сухої та чутливої шкіри з 10% сечовини від Babe Laboratorios. Користувалась ним, але в мініатюрці і вирішила придбати повнорозмір, бо мініатюра скоро завершиться.
  3. Lamel Make Up Dazzle Glow у 407 вишнево-кокакольному відтінку. Припав мені до душі візуально, був на знижці, тому взяла на пробу)
  4. Не могла обійти стороною бальзам від Catrice, але тепер вже придбала у 030 більш ягідному відтінку. Я вже писала, він чудовий (https://club.makeup.com.ua/post/46191/)
  5. Бачила відгуки на глазур від Glambee, яка має дуже незвичну текстуру та результат на губах, але мені сподобалось.
  6. Випадково наткнулась на гіалуроновий СПФ крем від Lamelin, наче з доволі непоганим складом, і з гарною ціною, тому вирішила спробувати.
  7. Я люблю різні креми для рук, і наткнувшись на парфумований від Famirel, вирішила взяти на пробу через непоганий склад та симпатичне упакування та великий об'єм)
  8. І два подаруночки, один - це косметичка-гаманець від Мейкап, та пілінг-пади для обличчя з кислотами від Beauty Derm

Наперед скажу, що усіма новиночками задоволена, котримись більше, котримись менше. Згодом про все розкажу і покажу більш детально ❤️

Продукти для цього looks