Тонувати чи не тонувати? Сонцезахисний тонуючий флюїд Avene SPF50+

Тонуючі засоби з рівнем захисту SPF50 – не моє. Ще не знайшла свій ідеальний продукт.

Тонуючий флюїд Avene має консистенцію легкого тонального крем-геля. Покриття – між легким і середнім. Є лише в одному кольорі. Мабудь виробник передбачав підлаштовування крему під колір обличчя. Але на відео добре видно, що засіб окислюється. Я зі своєю світлою шкірою можу його носити тільки тонким шаром. Або в кінці дачного сезону))

Фініш, звісна річ, блищить. Можна з цим боротись за допомогою матуючої пудри. Але це для мене вже занадто. Легкий вологий блиск влітку вважаю доречним. Особливо для сухої шкіри.

На шкірі відчувається на диво комфортно. Навіть у спеку шкіра не задихається. Також відчутно антивікову задумку у формулі - засіб приємно живить шкіру. А ще ним добре тонувати білі смужки від купальника. Носити тонуючий спф на зоні декольте і плечах мені сподобалось найбільше.

Флюїд не буду купляти в повному обсязі, бо просто не маю такого запиту. Рада мати пачку пробників (так, на відео - все, що вціліло за першу половину сезону оголених плечей). Кілька разів за літо знадобляться – підрівняти відтінок зони декольте.

З сонцезахисними засобами цього бренду у мене раніше якось не складалось. Але все одно цікаво спробувати щось нове у Avene. Тому чекаю новинки наступного літа.

Продукти для цього looks