1
/6
Готуюсь до творчості : поповнення косметички
Конкурс від Makeup Club дуже надихнув мене. Той настрій, який вітав у повітрі, коли я думала про креативний макіяж - дуже сподобався мені. Але я зрозуміла ось що : мені терміново треба поповнити косметичку новими продуктами, яскравими продуктами.
Для початку, мій вибір пав на бренд GlamBee. Починаючи з ціни, вони пропонують багато цікавих продуктів. Деякі з них - завірусили в інтернеті, а деякі популярні і на цій платформі.
Тож мій вибір пав на наступні продукти :
- Олівець для очей GlamBee Love To Love Delight. Вирішила спочатку взяти два відтінки : 2 (жовтий) та 3 (чимось нагадує Тіффані). Це гарний варіант яскравого акценту. Мене зацікавило куди більше відтінків, але для початку хочу познайомитися з текстурою.
- Палетка підводок для повік GlamBee My Wings Neon. Як я вже зрозуміла, творчі конкурси тут доволі часто, тож заради експеременту і віру в себе - взяла дві палетки. Для мене аквалайнери - в новинку, буду вчитися.
- Палетка пудр для обличчя GlamBee Тріо джолітті. Ну тут, якщо чесно - спонтанно все вийшло 😂 Вона так сяяла, що я вирішила - а чому б ні.
- Палетка тіней GlamBee Love to Love Luxuriat. Про неї я чула так багато, що вирішила спробувати. Кажуть Дюп на Худу))
З того що я придбала, я ще нічого не протестила, бо на відпочинку, але вже мрію протестити. В планах придбати і інші продукти, в тому числі і яскраву палетку.
Tomusik
25 серпня, 2024
Коментарі (0)