1
/4
#mycityvibemakeupclub : Місто під захистом Богів
Місто, яке має тисячі пам'яток , дуже впізнаваних в Україні, але в цьому образі я б хотіла розповісти, чому за нами дивляться боги. На зеленому кольорі красується два знакових предмети з античної міфології. Перший і найосновніший - Ріг достатку. Зроблений з рогу кози Амльтеї,я ка вигодувала Зевса, означає достаток, врожайність і багатство. Володарями його були боги Олімпу і подарував його нашому місту, вони створили всі умови для процвітання у всіх сферах : культурі, розробках і науковій діяльності.
Кадуцей, жезл оповісників волі богів, належить Гермесу. Сам жезл має властивість мирити людей, дає право голосу, що б кожен був почутим. Сам же Гермес - захисник путників, торгівців, допомагає знайти свій шлях . Мати під боком богів - дуже корисно в наш час)
Для мене симвлізм нашого герба, має щось особисте, щось знакове. Можливо за нами дійсно підглядають боги і сподіваюсь вони нам допоможуть .
Я хотіла також передати яскравість міста, його життя і дари природи. Зелений, сонячний і спокійний. Він різний, як і люди в ньому, комусь ми можемо здатися грубими, бо для нас воно найкраще, але ця любов і надає нам сил нездаватися.
25 серпня, 2024
Продукти для цього looks
L'Oreal Paris False Lash
Туш для об'єму та подовження вій інтенсивно-чорна
299
Немає в наявності
LAMEL Make Up The Myth of Utopia Eyeshadow Palette
Палетка тіней для повік
27
Немає в наявності
Коментарі (0)