#mycityvibemakeupclub : Місто під захистом Богів

Місто, яке має тисячі пам'яток , дуже впізнаваних в Україні, але в цьому образі я б хотіла розповісти, чому за нами дивляться боги. На зеленому кольорі красується два знакових предмети з античної міфології. Перший і найосновніший - Ріг достатку. Зроблений з рогу кози Амльтеї,я ка вигодувала Зевса, означає достаток, врожайність і багатство. Володарями його були боги Олімпу і подарував його нашому місту, вони створили всі умови для процвітання у всіх сферах : культурі, розробках і науковій діяльності.

Кадуцей, жезл оповісників волі богів, належить Гермесу. Сам жезл має властивість мирити людей, дає право голосу, що б кожен був почутим. Сам же Гермес - захисник путників, торгівців, допомагає знайти свій шлях . Мати під боком богів - дуже корисно в наш час)

Для мене симвлізм нашого герба, має щось особисте, щось знакове. Можливо за нами дійсно підглядають боги і сподіваюсь вони нам допоможуть .

Я хотіла також передати яскравість міста, його життя і дари природи. Зелений, сонячний і спокійний. Він різний, як і люди в ньому, комусь ми можемо здатися грубими, бо для нас воно найкраще, але ця любов і надає нам сил нездаватися.

Продукти для цього looks

L'Oreal Paris  False Lash
Всі відгуки (9)
LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner
Всі відгуки (418)
L'Oreal Paris Glow Paradise Balm-in-Gloss
Всі відгуки (18)
LAMEL Make Up Oh My Color Gel Eye Liner
Всі відгуки (312)
LAMEL Make Up Maad Eyes Eyeshadow
Всі відгуки (59)
LAMEL Make Up The Myth of Utopia Eyeshadow Palette