#mycityvibemakeupclub

Я щодня по ньому несамовито скучаю... Тому як тільки є можливість - втікаю зі Львова, щоб набратись сил, натхнення та просто відпочити. Моє рідненьке, моє затишне та мальовниче місто.

Розташоване неподалік Львова, на лівому березі однойменної річки, яка завжди спасає в спекотні дні. З вікна мого будинку добре видніються Карпати.

Його називають містом магнолій 🌸 Музика в моєму макіяжі також не спроста. У 1913 році тут почав діяти філіал Вищого Музичного Інституту, де працювали відомі діячі культури. Пізніше переформувалось в училище та було перенесено до сусіднього міста, залишивши нам музичну школу, в якій працює вся моя сімʼя по маминій лінії.

Серед відомих та найбільш впізнаваних символів міста є костел - один із найстаріших будівель (останнє фото). Зведений у 1425 році, пережив декілька реконструкцій. На жаль, середньовічних памʼяток збереглось мало, оскільки місто переживало багато пожеж.

Окрім того, що моє місто невеличке, воно ще й дуже сміливе. Саме тут сформувався легіон Січових Стрільців, тут зростав Бандера, а у 1990 році 14 березня, ще за Радянської України - найперше був піднятий наш синьо-жовтий прапор🇺🇦

Продукти для цього looks

Revolution Pro Foundation Drops
Всі відгуки (34)
Туш для вій
Всі відгуки (83)
Sheglam Pout-Perfect Shine Lip Plumper
Всі відгуки (4)