1
/4
Victoria's Secret: і знову щось мені приїхало!
Привіт! З кожною такою посилкою я починаю все більше закохуватись у бренд. Колись на них була мода, і це було більше про ВАУ. Бо коштували вони досить недешево (та й зараз так само, якщо не брати самому на знижках). Тепер Вікторія Сікрет не є для мене чимось таким, чим можна мене здивувати. Але от якість білизни мені сподобалась. Тому я замовила цього разу одну класичну модель з глибокою посадкою, другу - леопардову більш модельну за рахунок цікавого рішення з резинками, а також велосипедки - за які я хвилювалась найбільше. Розміри в США стандартні, не маломірять. І тому я по міркам американців виходжу на XS-S. А китайці мене приймають за XL, то й взагалі XXXL 🤣 Тож, в кого будем купляти, щоб не ображати себе? Звичайно 😁
Ну і яке ж замовлення було б без нових пахучок для себе? Взяла міні-формат парфумів Bombshell Escape. Дуууже гарний аромат півонії, соковитої гуави та пальмових листочків, які дають достатню терпкість із травʼянистістю. Щодо спрею Pink з ароматом персику - то це ще та насолода. В мене він з шиммером, і якось так получається, що я від Вікторії беру саме шиммерні спреї 😁 Мені подобається їх текстура (блискітки не осідають), аромати та легке сяйво. Це швидкий, зручний та ароматний спосіб додати трішки шиммеру на тіло. Мій улюблений мастхев влітку [яким я рідко користуюсь, але скуповую] 😆
27 серпня, 2024
Продукти для цього looks
Спрей для тіла з шиммером "Персик"
Victoria`s Secret Pink Peach Shimmer Body Mist
1
626 ₴
Коментарі (0)