Розпаковка від найкращого сонечка

Мій солодесенький гарбузик, вирішив поспати на фоні, розслабитися, подивитися сни про віскаси, але мати хотіла знімати свої нові помадки і гарному хлопчику прийшлось все брати в свої лапки 😂

• Моя колекція засобів для губ поповнилась не одинм і не двома новими продуктами. Маючи вже олійку від Lamel у 404 відтінку, компанію в органайзері їй складуть і інші відтінки : 401 (Peach) , 402( Pink Sparkle) та 403 (watermelon). Вони гарно зволожують і мені було цікаво, чи однаковий в них тінт .
  • Три нових відтінки пудрової помади:406,407 і 408. Відкривати нормально я не вмію, тож пошкодила носик. А я так люблю ці гарні нові помади )
  • Чотири відтінки класичної кремової помади. В моді комфорт, тож це наразі актуальний продукт. Знову ж, зломала носик, а ось один відтінок - випав. Я вставила авжеж, таке бува, але трошечки сумно. Хотілось же естетики. В мене відтінки : 402,403, 407. 408. Текстура в них дуже приємна і аромат ідентичен матовим.

Тож буду потрошки тестити нові помади і олійки. Вже трошки просвотчила олійки для губ .

Продукти для цього looks