Розпаковка зі свотчами, зламаний олівець і перші враження

Чергове тринькання грошей на мейкапі:

1. Echosline маска для виткого волосся. Рідкувата, з приємним, солодким косметичним ароматом. З першого використання дуже сподобалась – волосся м’яке і гарно виглядає.

2. Kyo Style System Curly Design - крем для кучерявого волосся. Яскравий косметичний аромат. Доволі рідка текстура, я очікувала трохи густішу. З ним дуже класно вкладати пористе волосся на браш. Воно гарно лягає, блищить. Фіксація дуже незначна, бо моє волосся товсте і густе. Перші враження дуже позитивні.

3. LAMEL Make Up Kajal Eye Liner стійкий гелевий олівець для очей. Мені хотілося якогось червоного пігменту для очей, щоб підсилити зелений колір. Я думала використовувати його для зони між віями. І прогадала. Каял дуже жирний і неймовірно добре тушується. Проте для стрілочки між вій потрібно щось більш сухе і стійке. У цього кайяла є фіксація, проте тренування він не витримав і поплив під очі. Буду пробувати ще, бо колір гарний. Доречі, саме цей олівець і зламався на відео.

4. Golden Rose Lipliner - контурний олівець для губ, 208. Для мене це гарний контур під блиски чи інші напівпрозорі покриття. Дуже гарно окреслює губи без явних ліній. Хороший нюд. Має трошки трупний відтінок. Проте мені дуже сподобався. Не фіксується.

5. LAMEL Make Up BB Contour кремовий контур для обличчя, 401. Мав би бути холодним, але насправді теплий. Не уявляю, який тоді відтінок 402?.. Пігментація хороша, трохи висвітляється після висихання. Стійкий, фіксується на обличчі протягом 30-40 секунд. Доволі економний.

Ось такі придбання)

Продукти для цього looks

Golden Rose Lipliner
Всі відгуки (28)
LAMEL Make Up Kajal Eye Liner
Всі відгуки (464)
Крем для кучерявого волосся
LAMEL Make Up BB Contour
Всі відгуки (94)
Маска для виткого волосся