ULTRAHYDRATE: нішевий крем від Injul або новинка, яка підкорила інстаграм

А ти вже знайома з нішевим українським брендом INJUL, головою філософією якого є відданість ідеї бути собою? Тоді настала пора для знайомства!

"Розкіш бути собою" — слоган і філософія, яка пронизує їх кожен продукт разом із активними компонентами, що забезпечують видимі результати та розкішний догляд.

Історія створення бренду почалася з мрії двох подруг, які хотіли створити не просто косметику, а щось особливе — розкішне, але доступне. Ця ідея була народжена з бажання користуватися продуктами, які вони самі б мріяли мати у своїй косметичці. Так з'явився бренд INJUL — бренд, який перетворює звичайний догляд у задоволення.

Ultrahydrate Daily Face Cream

Зволожуючий крем для обличчя створений із використанням високоякісних інгредієнтів. Його основною задачею є бездоганний догляд та сяйво шкіри. Крем має надлегку текстуру та дуже швидко всочується, завдяки йому шкіра довго зберігає вологу, створюючи захисний шар, усуває сухість, тьмяність та дискомфорт. Він універсальний та підійде для абсолютно всіх типів шкіри.

Активні компоненти:

✔️Сквалан – біометричний ліпід, чудовий природний зволожуючий і пом'якшувальний засіб, швидко проникає в шкіру і робить її поверхню гладкою і м'якою, підтримуючи ії бар'єрні функції.

✔️Гіалуронова кислота забезпечує інтенсивне зволоження, розгладжує дрібні зморшки та робить шкіру пружною.

✔️Вітамін Е захистить шкіру від передчасного старіння, має антиоксидантні, заспокійливі та регенерувальні властивості.

✔️Оліі ши та кавунових кісточок пом'якшують та заспокоюють шкіру, захищаючи її від агресивних зовнішніх факторів.

✔️Алантоїн та полісахариди мають протизапальні, розгладжувальні, заспокійливі, пом'якшувальні, регенеруючі та захисні властивості.

Пакування

Ну тут у INJUL майже немає конкуренції на українському ринку. Концепція розробки крему продумана до деталей. У цьому йому можуть позаздрити навіть всесвітні люксові бренди. Крем запакований у якісну картонну коробочку. Тут все гуд, але бачили б ви вживу сам скляний флакон: дзеркальна кришка, товсте, важке скло. Насолода для естетів.

Мій вирок

Ну звісно ж, я скажу Ultrahydrate Daily Face Cream стократне так. Кремом користуюся з превеликим задоволенням, як і косметикою цього бренду, бо дуже люблю їх формули та аромати. Для мене INJUL - справжня українська ніша, якою я користуюся ритуально, не поспішаючи, облюбовую кожен окремий продукт. Тут треба раз спробувати щоб зрозуміти про що я.

До речі, у якості подарунку ці креми будуть розкішними! 🫶