Countrycation від Mermade

Це справжній ковток свіжого повітря... З перших нот він огортає відчуттям ранкової прохолоди, коли сонце тільки починає прокидатися над горизонтом. Верхні ноти аромату розкриваються свіжістю соковитих фруктів — стиглих груш, яблук і персиків, які подумки переносять у фруктовий сад після дощу, де кожен плід сповнений соковитістю та природною солодкістю.

У серці аромату переплітаються квіткові та трав'яні відтінки, що нагадують про безтурботні прогулянки у безкраїх квітучих полях. Легкі відтінки жасмину та лаванди додають аромату тонкої елегантності, створюючи баланс між солодкими та свіжими нотами. Свіжоскошена трава і тонкий подих диких квітів додають композиції натуральності, пробуджуючи спогади про літні дні на природі, коли повітря наповнене спокоєм і теплом.

Шлейф аромату занурює у глибину деревних і мускусних нот, які надають тепла та стійкості. Як ненав’язливе нагадування про гармонію з природою: нотки кедра і сандалу додадуть затишок і стійкість, роблячи Countrycation втіленням спокою та рівноваги. М'який, трохи пряний відтінок додає глибини та загадковості, наповнюючи відчуттями розслабленості та єднання з навколишнім світом.

Countrycation — це не просто аромат, це мандрівка, яка дарує відчуття свободи, гармонії та незабутнього зв’язку з природою.

Обирай та комбінуй продукти, щоб почати знайомство з Countrycation

Продукти для цього looks

Mermade Countrycation
Всі відгуки (10)
Mermade Countrycation
Всі відгуки (7)
Mermade Countrycation
Всі відгуки (13)
Mermade Countrycation
Всі відгуки (12)
Mermade Countrycation
Всі відгуки (6)
Mermade Countrycation
Всі відгуки (13)