НЕ ДОГЛЯНУТА

Я часто зникаю, такі життєві обставини. Але зміни торкнулись і мого догляду, моєї бʼюті рутини.

У мене ще лежать дописи, які я маю опублікувати, та все ніяк не дійдуть руки.

Я НЕ КОРИСТУЮСЬ КОСМЕТИКОЮ НА 90%

Моя доглядова рутина-це вмитись водою зранку і ввечері. Зараз комусь стане погано, адже "а де спф?", "а як же зволоження шкіри?", "а макіяж ти що змиваєш водою?"

Так, я не наношу спф, не роблю макіяж, не зволожую шкіру. У мене закінчились всі доглядові засоби і я не купую нічого нового. Так, я тестувала певну косметику, адже я завжди пишу чесні відгуки і це відповідально.

Макіяж мені зараз взагалі не потрібен, я ходжу без.

Навіть догляд за волоссям складається всього з 2 засобів. Це шампунь-кондиціонер Teo і органічна арганова олія для кінчиків.

Те, що я справді роблю для краси і здоровʼя-це пʼю вітаміни, заповнюю дефіцити і почала світитись зсередини. А також ретельно доглядаю за ротовою порожниною. Слідкую за харчуванням і тримаю тіло в тонусі.

ВИХОДИТЬ, ТЕПЕР Я "НЕ ДОГЛЯНУТА"🙈

На клуб у мене дуже мало часу, тому я приношу вибачення, що не активна під вашими дописами, зараз я обираю гармонію з собою. Але я не забуваю про вас, коли настане момент, я повернусь повністю і приділю кожній з вас максимум часу🤍

Обіймаю кожну🤍

Поділіться своїми можливими змінами, своїм настроєм, нехай цей допис буде місцем де ми поділимось теплом ☺️

Продукти для цього looks