#goodbyespotsmakeupclub

Трішки більше як два роки назад у мене почала з’являтися пігментація. Спершу я навіть не зрозуміла, що це вона, гадала – що то я просто так нерівномірно засмагла на обличчі… Але коли наступила осінь і засмага по-трохи почала зникати, я зрозуміла, в чому справа((( Гадаю, на появу пігментації, окрім не завжди ретельного сонцезахисту (на той момент), вплинули також початок вікових змін шкіри, а також не зовсім коректна робота деяких внутрішніх органів, що в сукупності вилилось саме у таку проблему. Звичайно, зараз всі ці моменти враховані, але пігментація, на жаль, вже міцно засіла на моєму обличчі.

Найбільш виражена пігментація у мене в зоні лобу, трішки далі крил носа з обох сторін, а також над верхньою губою. Незначні пігментні плямки можна роздивитися й на носі та під очима. Є й постакне, нерівномірний тон…

Звичайно, я вже спробувала чимало засобів, спрямованих на боротьбу із пігментацією – деякі з них виявилися відверто «ні про що», деякі значно покращили стан моєї шкіри та освітлили наявну пігментацію. Однак, позбутися її до кінця мені поки-що так і не вдалося. Але надії я не полишаю))) Саме тому, нова лінійка засобів «Mela В3» становить для мене особливий інтерес!