Надійшла пора осінніх покупок)

У мене далі продовжується невеличка хвильна парф захоплень, але водночас, осінь та майбутня прохолода вже наближаються, тому захотілось подбати про свій догляд. Я так дивлюсь, що частина моїх засобів скоро позавершується, щось раніше, щось пізніше, тому вирішила дозамовити, тим більше вдалось вловити все на хороших знижечках, отже поїхали.

1. Зволожувальним крем під очі від Heimish з морськими екстрактами. Я багато хорошого читала про нього від дівчаток і тут аж 30мл, тому вирішила придбати.
  2. Придбала крем від Eyenlip для бабці в об'ємі 100 мл. Вона дуже просила щось з ліфтингом (інакше не діє). В мене від цього бренду гідрофільна олія і я нею задоволена. Тому буде тестувати, відгук напишу пізніше. Але в цілому відгуки на нього були непогані, тож спробуємо. Класно, що є і 15мл мініатюра.
  3. Давно дивилась на масочку, крем під очі і в цілому лінійку IUNIK з прополісом. Оскільки креми поки є, вирішила взяти масочку нічну, яка не потребує змивання. Вона зараз на непоганій знижці, тому не втрималась, і тут 60мл.
  4. Я тестувала ферментовану есенцію від Purito в пробничку, а тут виявилась дуже приємна акція і за +- 430 грн я придбала аж 150 мл, тому тішусь і буду використовувати)
  5. Придбала дві пластинки олійки в капсулках від Ellips, бо і сама залишилась задоволеною і вважаю, що треба потішити близьких мені людей)
  6. Роками користуюсь станками Gilette Venus 3, тому придбала одразу у великій пачці, атк вигідніше)
  7. І я спробувала придбати Wonder Bundle за 249 грн з 5 різними пробничками ароматів) Купила Salvatore Ferragamo Signorina Ribelle, Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid, Viktor & Rolf Flowerbomb Tiger Lily, Yves Saint Laurent Black Opium Over Red та Aquolina Pink Sugar Berry Blast. Звісно пробнички я не змогла зберегти в цілісному вигляді до того, як робити фото, бо вже дуже хотілось затестити)