#Myzodiacsignmakeupclub

Привіт! 🙋🏻‍♀️ Я дуже рада що моя мама встигла мене народити саме під цим знаком. Люблю листопад і часто на моє день народження випадає перший сніг, але з характером тут мені не повезло....

1. Я використала саме зелений колір, бо вважаю його дуже загадковим як і мій знак зодіаку. 🧚🏼Ми сприймаємо зелений колір як дуже комфортний і заспокійливий колір, але в той же час ми його асоціюємо з якоюсь токсичністю і отрутою. Я не можу сказати що я токсична, але я дуже пасивно агресивна. Як каже моя мама «всім своїм видом показуєш що тобі шось не так». 😁Я не показую пряму агресію, тому не використала червоний колір в макіяжі. А зелений колір показує що я комфортна людина, доки не подивишся мою негативну сторону.

2. Гострі кути, як стрілки символізують рішучість цього знаку. Якщо я хочу я маю отримати це зараз, без ніяких міркувань і інших факторів. 🤷🏻‍♀️Як стріла яка летить в ціль. Вона не швидить, вона летить прямо і попадає в ціль швидко. Якщо мені сказали що в конкурсі на святі можна отримати якийсь блокнот, я вирву свою волосся, але блокнот буде в мене. 😬

3. Якщо придивитися то малюнки на моїх очах трішки відрізняються. Я б сказала що це просто в когось руки з одного місця, але обґрунтую це тим що я не постійна людина. 😁Нам постійно потрібні маленькі зміни в житті, інакше ми можемо бросити все різко. Я дуже емоційна людина і мені постійно треба дівати свою енергію, інакше я почну висасувати енергію у інших.

Шось я в негативному напрямку описую цей знак, хоча його постійно вписують у топ 5 найгірших знаків. Але якби я насправді була б така погана, в мене не було б багато друзів, не було б хлопця та і мама б вже давно відмовилась від мене.🥳

4. Ми вірні своїй близькій людині. Якщо я обрала тебе, відкрилась тобі і мені з тобою комфортно поруч, я буду триматися за тебе зубами, а іноді ламати свій характер аби тобі було зі мною добре. Я завжди готова прийти на допомогу, покормить, щось зробити за тебе, взяти за тебе відповідальність, якщо ти мені подобаєшся. ❤️Але якщо навіть людина мені не подобається, я не буду робити їй нічого поганого чи аморального.

5. Ми творчі. Я постійно щось видумую, щось бачу нове, десь вдохнавляюсь, десь я романтизую і це моє життя. Як сказав чат gpt «глибокий підхід до світу допомогає їм виражати свої думки та почуття через різні форми мистецтва» і я з ним повністю згодна.

Я знаю що ви знаєте про кого мова, але мені цікаво чи справді ви вважаєте їх негативними людьми?

пс: я намагалась намалювати хвостик, але вийшов якийсь колосочок, знайте то хвостик-стрілка

14 вересня, 2024
ssvlvva
14 вересня, 2024

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up
Всі відгуки (185)
Eveline Cosmetics Waterproof Variete Eyeliner
Всі відгуки (50)
Maybelline New York Lash Sensational Sky High
Всі відгуки (344)