Вгадаєте мій знак? #myzodiacsignmakeupclub

Люди, народжені під моїм знаком зодіака, мають дуже характерні риси😉:

1. Ми завжди прагнемо до балансу: кожна сфера життя має бути в зоні нашої уваги, адже ми з тих, хто ніколи не погодиться обрати, до якої категорії відноситься - розумних або красивих)). Нам треба все й одразу🙃.

2. Краса та гармонія - це те, що надихає та дарує сенс кожному дню. Тому серед представників мого знаку так багато людей творчих, митців, дизайнерів та найкрутіших маркетологів)).

3. Справедливість та свобода - дві найважливіші цінності в житті, і ми, як ніхто, прагнемо до їх царювання на планеті. Тож якщо хтось хоче образити слабшого, або (не заздрю я тим негідникам) - завдати шкоди братам нашим меншим - точно не в нашу зміну, адже заручившись підтримкою вогняних та земляних знаків, ми дамо відсіч!👊

4. Ще одна з характерних рис мого знаку - чутливість та емпатичність. З одного боку це доволі важко, тому що ти відчуваєш не лише радість та захват, а й в повній мірі можеш осягнути чужий біль. Та саме ця риса робить нас нами, хоть іноді й хочеться мати шкіру потовше, а нерви міцніше).

5. Дипломатичність та надійність у відносинах також нам притаманні. Ми точно за мир, а не за суперечки, наша відповідальність - зробити простір навколо себе гармонійним, наповненим та щасливим🤗.