#Myzodiacsignmakeupclub

Перше , що спадає на думку , коли думаю про свій знак зодіаку - спочатку ти такий мрійливий, а потім в полоні своїх думок...(захотілось це передати у відео)

Декілька характеристик для людей народжених під даним знаком зодіаку :

🌊Схильність до самоаналізу: Люди під цим знаком часто проводять час, аналізуючи свої емоції та переживання. Схильні до самокритики і внутрішніх роздумів.

🌊Творчість: Яскраво виражені творчі схильності. Коли натхнення стільки, що не знаєш за що хвататись , та куди направити даний ресурс ... але як швидко він приходить , так само швидко і втрачається...

🌊Чутливість , або я навіть сказала б емпатія : Емоційна чутливість і відчуття емоції інших людей. З однієї сторони це плюс, адже можна надати допомогу і підтримку в потрібний час , а з іншої сторони стани людей впливають дуже сильно і на максимум відчуваються переживання, страхи , злість і т.д . Тому дуже важливо підібрати круг оточення, щоб менталка була в нормі( без токсіків та абюзерів).

🌊Мрійливість: Люди під даним знаком зодіаку дуже мрійливі і часто знаходяться в світі своїх фантазій. Але інколи це переростає в навязливі думки, що важко контролювати

🌊Меланхолійність: Мають схильність до меланхолії і можуть часом відчувати сум або тривогу. Це може бути пов’язано з їх чутливістю та глибиною емоцій.

Продукти для цього looks

Makeup Revolution Cheek Kit
Всі відгуки (9)
Purito Cica Clearing BB cream
Всі відгуки (217)
LAMEL Make Up Oh My Color Gel Eye Liner
Всі відгуки (284)
LAMEL Make Up The Myth of Utopia Eyeshadow Palette
Всі відгуки (124)
O’BAYS Sparkling Liquid Eyeshadow
Всі відгуки (7)