#goodbyespotsmakeupclub

Ще менш ніж два роки тому назад я вважала себе щасливою власницею ну майже ідеальної шкіри!

Мені дійсно пощастило уникнути підліткових висипів, чорних цяток, постакне, рубців, плям, тьмяного кольору, тощо. При правильно підібраному гарному догляді я взагалі до 35 років була повністю задоволена станом своєї шкіри та обличчя.

Але, у зв'язку з другою вагітністю та пологами все ж таки зіткнулась з проблемою, яка раніше мене взагалі не турбувала - пігментацією ( Зміна гормонального фону плюс вік "нагородили" мене "веснянками" на вилицях, сам колір обличчя став також темнішим та нерівномірний (і це при тому, що засобами з SPF я ніколи не нехтую, а мій домашній догляд підібрано досить ретельно).

Тож, останній рік мене взагалі не влаштовує моє відображення у дзеркалі ( Завдяки ніацинаміду, транексамовій кислоті, ретінолу, вітаміну С та іншим "помічникам" мені вдалося трішки "приборкати" "веснянки", проте, мій колір обличчя мене все рівно засмучує (

Розумію, що, враховуючи вік, боротися із цією проблемою доволі важко, а шлях до ідеального кольору в мене тепер буде довгий, та все ж таки, здаватися так просто не збираюсь )

Тож, продовжую боротьбу з пігментацією та покладаю сподівання на нову лінійку Mela В3!

Обожнюю розбирати склад, прискіпливо ставлюсь до інгредієнтів, цікавлюсь їх походженням та не нехтую інформацією з клінічних досліджень )

P.S. Поки міркувала над тим, чи варто брати участь у цьому конкурсі, "обзавелася" герпесом, тож, вибачаюсь за зовнішній вигляд😩