#goodbyespotsmakeupclub

Але ти ряба... Не раз чую таке від чоловіка. Бо моя пігментація не покидає мене ні взимку, ні влітку. Засмага її трохи приховує, але цього року ще весною з'явилися нові дві більші плямки на щоці і одна теж більша під оком, на іншій стороні. На фото їх мало помітно, але вживу видно добряче. Так, що я їх навіть затоновую. Дуже б хотілося спробувати лінійку засобів на собі, адже є на чому тестувати.

P.S. пишучи даний пост, мені пригадалася історія з пігментною плямою. Більше, ніж двадцятирічної давності. Навіть не пригадую як швидко, але у мене на чолі з'явилася велетенська пігментна пляма округлої форми, яка була в діаметрі десь 6 см, майже на всю висоту чола.

Всі думали, що я вагітна). За декілька місяців пляма "розкололася" по вертикалі. Утворилося два півмісяці), які почали рухатися в різні боки від середини чола. Так тривало декілька місяців. Мої плями розсувалися до країв , як штори, залишаючи чисту шкіру. І зникли. Безслідно. Що я робила? Нічого. Чому? Не знаю. Але добре, що все пройшло безслідно...