#myzodiacsignmakeupclub

У школі я завжди читала гороскопи на місяць наперед. І знаєте що? Вони збувалися! Принаймні, мені тоді так здавалося...Зараз гороскопи не читаю, але поностальгувати ніхто не забороняє.

Мій знак зодіаку таємничий і багатогранний, адже я живу у двох світах одночасно: в реальності та у своїх фантазіях. Коли реальність далека від ідеалу, на допомогу приходять мрії. От перелік характеристик, які притаманні моєму знаку зодіаку:

  1. Емоційність і чутливість. Завжди глибоко переживаю емоції й не боюся їх показувати, інколи навіть надто експресивно.
  2. Емпатія. Вміння розуміти і відчувати чужі емоції допомагає в роботі, але іноді приносить складнощі, адже не завжди легко відокремити свої почуття від чужих.
  3. Інтуїція. Хоч я не схильна вірити в надприродне, інтуїція мене ніколи не підводила. Були моменти, коли доводилося дослухатися до свого внутрішнього голосу, і це приносило правильні рішення.
  4. Ідеалізм і мрійливість. Люди часто кажуть: “Перестань ідеалізувати”, але це для мене природно. Я завжди прагну бачити ідеал у всьому, навіть якщо реальність не відповідає очікуванням.
  5. Любов до самотності. Інколи відпочити наодинці — це не просто бажання, а необхідність, щоб відновити внутрішню гармонію.

Як вважаєте, яке у мене сузірʼя? 😊