Ах, Lime Crime, мрія дитинства!

З 2017 року я мріяла мати одну із Венер, мені дуже сильно подобалась естетика бренду та їх кольори в палетках. В ті роки ці тіні наводили багато шуму, я слідкувала за оновленнями, дивилась огляди, макіяжи. Із всіх венер мені подобалась більше всього 2, де на перший погляд дуже неоднозначна палітра. Але який там блакитний... ♥

А згодом мій коханий подарував мені дві перші венери! Словами не описати, яка я була щаслива, бо це ж дитяча мрія))

Я знаю, що бренд неоднозначний, має багато проблем в інтернет-просторі, багато хто байкотує його. Я шукаю палетки лише через перепродаж, тому вони частіше б/у, не хочу підтримувати бренд напряму.

І зараз я збираю свою маленьку колекцію палеток Lime Crime. Моя новенька, така неоднозначна Prelude Chroma. Вона буде ідеальним доповненням до базової Prelude Exposed, тому що гама у деяких відтінках перекликається. Дуже цікаво спробувати її в роботі))

Виходить у мене практично повна колекція тих палеток, які я хочу. Не вистачає лише чорно-білої venus immortalis, якої поки немає ніде. Але продовжу шукати, вона мене теж не полишає.

Ось такі дитячі косметичні гештальти

Продукти для цього looks

Lime Crime Prelude Chroma Eyeshadow Palette
Всі відгуки (2)