#myzodiacsignmakeupclub

Всім привіт✌️

Десь у 22-23 рочки я слухала Анжелу Перл та щиро вірила, що вона говорить прям про мене🤣. Пізніше, захопилася психлогією та зрозуміла, що моя віра в астрологічні гороскопи була проявом ефекта Барнума (це коли людина приміряє на себе загальні та розпливчасті описи), та прагнення до відчуття контролю над майбутнім. Зараз точно можу сказати, що не вірю в гороскопчики, як мінімум тому що всі науки, які пов'язані з вивченням космосу та зірочок її зуперечують та кажуть, що вплив зірок на наше життя – це не більше ніж міф🤷‍♀️

Чому ж я тут, спитаєте ви🤣

Тому що мені подобається вайб зодіакального сузір’я та воно дійсно виглядає дуже красиво). А ще в мене з березня лежить яскрава палетка-подарунок від Дарина🦉 , яку я нарешті вирішила спробувати).

Щодо характеристик мого знаку зодіаку, то довелося скористатися ефектом Барнума🤣:

  • Мрійливість. Я живу мріями, можу створити в своїй голові справжнй всесвіт).
  • Чутливість/емпатія. Мене може розчулити навіть сама маленька дрібничка. Крім того, я дуже гарно відчуваю настрій людей та переймаю його на себе, що не завжди +, бо інколи емпатія може заганяти у дуже депресивні стани.
  • Емоційність. Я – справжнє торнадо емоцій. Можу плакати від краси заходу сонця і сміятися до сліз від дурної жартику). Ніколи не ховаю своїх емоцій та все що я думаю завжди видно на моєму обличчі). Насправді, емоційність - це не завжи про позитив, бо через неї я дуже запальна, можу різко спалахнути негативом, як сірничок).
  • Творчість - все моє життя пов'язане із творчістю – танці, конкурси краси, малювання, співи, все було). Зараз я теж працюю у творчій сфері та мені це дуже подобається.
  • Схильність до ідеалізації. Я все ідеалізую - людей події, місця. Тут дуже пов'язане з мрійливістю, мені хочеться, щоб усе було так, як я собі надумала. На жаль, ідеальні мрії та реальність не завжди збігаються, тому часто настають розчарування).

Щодо макіяжу, то він доволі простенький, бо я ще той мейкапер, всі використані продукти відмітила).

Дякую за увагу💕

Продукти для цього looks

Colour Intense Be Bold
Всі відгуки (148)
LAMEL Make Up Blush Cheek Colour Highlighter
Всі відгуки (55)
O’BAYS Diamond Lip Gloss
Всі відгуки (41)
Parisa Cosmetics Eyeshadow Palette Diffusion
Всі відгуки (5)