Розпаковка, якою так і хочеться поділитись

Я просто не могла не зняти розпаковку цієї краси 😍 яку купила за рекомендацією Олена Романюк, і якраз встигла, адже дуже швидко щітка зникла з наявності 🫣 Тому дуже дякую Олені за те, що ця щітка зараз у моїх руках і я не можу зупинитись розглядати її ❤️.

Ну ви лише гляньте яка це краса 😍 Я вже встигла розчесати волосся нею, і помітила деякі відмінності від стандартної Tangle)

Tangle Angel Pro Blue Chrome відрізняється у першу чергу вагою, вона відчутна у руці, площа її більша і вона захоплює нею майже весь об'єм голови.

Щетинки також відрізняються, це видно на фото: тут вони всі однієї висоти, а ще вони трішки жорсткіші, та я люблю своєрідне відчуття масажу при розчісуванні, тому мені подобається 😍.

А ще цією щіткою можна розчісувати сухе та вологе волосся, вона має антистатичне й антибактеріальне покриття, тому волосся після неї не літає 😊.

Отже, якщо ви нормально сприймаєте не надто м'які щетинки, а ще давно хочете таку красиву щітку, то можете сміливо додавати її у кошик, адже розчісує волосся вона чудово, як і усі Tangle 😉.

Усім дякую за увагу та бажаю мирного вечора ❤️.

Продукти для цього looks

Щітка для волосся
Всі відгуки (3)