Поповнення поличок : Що для мене відкрив початок осіннього сезону ?

Після пілкого літа, наступає моя улюблена пора року, яка розкривається своїм різнобарв'ям. І така пора, не обходиться без нових поповненнь поличок. В цей раз в мене як улюблені бренді, так і ті з якими я хочу познайомитися поближче, а не тільки з відгуків.

  • Girlwood увірвався в моє життя неначе ураган і продовжує дивувати своєю продукцією вже протягом пів року. З того часу в мене з'явились як фаворити, так в маленькі анти-фаворити. На цей раз я перекидаю на бренд велику відповідальність, відповідальність за мої губи. Тож сподіваюсь їх набір для реанімації сухарів - врятує мене і я зможу носити помади більш впевненно. Хайлайтер неймовірно сліпучого білого сяйва ? Yes, and? Я знаю що в мене їх багато, але тут зовсім інша ситуація - він же шикарнючій. Кольоровий бальзам для губ, з милим дизайном і текстурою яку я вже встигла оцінити-вже починає подобатись
  • Подарунки від Мейкапу займають окреме місце в моєму серденьку. Під час тестування засобів для волосся, я не дочиталась одного правила - що будуть подаруночки. Тому пре шампунь від Redken став приємною неочікуваністю. Як і те що мене вибрали в активі) я вже запустила свої ручки в крем від Vichy і була здивована неймовірно легкій текстурі, яка сподобалась моїй жирній шкірі.
  • Як же без тестування ? Ніяк ) На цей раз в моє життя повернувся Matrix і моя улюблена зелена серія. Але не з всіма продуктами я вже познайомилась. Олійка - викликає найбільше питань.
  • RE.CARE - новий бренд, який вже вірвався в клуб. Приєднуюь до дівчат, які почали тестувати ці продукти, які створенні для проблемною шкіри. Моя ж універсальна - треба купероз, то він є , треба прищі і чорні цятки - пффф, нема питань, сухість і лущення - авжеж ))) Тож мені буде дуже цікаво протестувати цю продукцію. А от доречі, тонік по аромату нагадує мого фаворита від Joko, який мені нагадує Elizavecca. Цікаво, цікаво.
  • Чарівний Mermade мабуть має камеру в моїй квартирі, бо як інакше він дізнався про те, що в мене закінчився їх скраб. В рожевій коробочці я побачила цукровий краб з неймовірно приємним зефірним ароматом, з моїй улюбленої єдиноріжкової серії. Юхуууу😍 В якомусь сенсі вони подарували мені капельку магії)
  • Я вже казала про свій купероз в деяких місцях і чутливу шкіру ? Ну так ось рятувати мене будуть засоби від бренду Pelart. Варто зазначити що дизайн у них прям дуже круто виглядає і імпонує. Тут все просто : денний та нічний крем (нічний доречі в мене закінчився як раз) та тонер/тонік для обличчя.
  • І останнє, але не по значенню - мій подарунок на день народження від самої себе. Він прийшов раніше , а ніж я очікувала , але я тримаюсь. Хоча я і розкрила коробку, але повітряна пробка - ціла . Лише 24 вересня, я нанесу на себе цей аромат. А ще через нього, я зрозуміла що в мене якась проблема з фланкерами The Scent - мені потрібні всі вони😂 Доречі класичну версію я придбала теж на своє День народження, але рік тому.

Продукти для цього looks

Набір
Всі відгуки (6)