#myzodiacsignmakeupclub

Заскакую в останній вагон та приєднуюся до челленджу)

Вирішила зробити макіяж без очевидних вказань на знак зодіаку, по типу символів чи графічних малюнків. Хотілось би по коментарях дізнатись чи вдалось мені передати характер знаку простим макіяжем)

Трошки стереотипів про мій знак:

1. Емоційна глибина. Ми маємо дуже сильні емоції, які часто ховаємо під спокійною зовнішністю. Ми чутливі, але рідко показуємо свою вразливість.

2. Пристрасть. У всьому, що ми робимо, відчувається пристрасть. Це стосується як особистих відносин, так і кар'єрних амбіцій.

3. Загадковість. Ми схильні до збереження своїх справ і почуттів у таємниці. Нас складно повністю розкрити, що часто робить нас привабливими для інших.

4. Любов до містики і загадкового. Ми притягуємось до всього таємничого та невідомого. Цікавимося містичними темами, такими як езотерика, психологія, магія та життя після смерті. Нас тягне до всього, що ховає в собі глибший сенс.

5. Сексуальність. Ми один із найпристрастніших і сексуально привабливих знаків зодіаку. Для нас важливий глибокий зв'язок у відносинах, і ми часто сприймаємо фізичну близькість як важливий елемент емоційної прив'язаності.

Вгадали хто я?)

Продукти для цього looks

Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof
Всі відгуки (3)
Topface Instyle Gel
Всі відгуки (85)
LAMEL Make Up BB Blush
Всі відгуки (225)
Maybelline Superstay Skin Tint
Всі відгуки (22)
Parisa Cosmetics Eyeshadow Palette Ghost Type
Всі відгуки (24)