Мої нещодавні знахідки для догляду

Дівчатка, привіт🌸
Давно мене не було у клубі, але повертаюсь. Вкотре🤗
Хочу поділитись з вами нещодавніми придбаннями з Польщі. А саме найбільш популярними тут Ziaja та Bioelixire.


Ziaja - відома польська косметична марка. Я люблю їх масочку для обличчя з козячим молоком - тож вона перше, що я взяла. Це мій рятівник від сухості в холодний час восени. Навіть попри те, що маю схильну до жирності шкіру, мені дуже подобається, який ефект вона дає. Обличчя відразу стає м'яким, пружним та сяючим. Але використовую її не частіше одного разу на місяць. Такого пакетику мені вистачає на два використання.


Взяла також познайомитись крем для рук з цієї серії. Аромат ідентичний, як і у маски. Досить приємний, шкіра після нього м'яка, дійсно добре прибирає сухість. Але його єдиний мінус - йому треба час аби всотатись. Я його використовую лише на ніч.


Ніколи не користувалась вазеліном, але вирішила взяти, нехай буде. Абсолютно нічим не пахне. Взяла для пом'якшення кутикули, п'яточок, а також спробую його в якості помічника для заміни прикрас для пірсингу. Бо минулого разу, коли просувала колечко у не до кінця загоєний прокол крила носу, трохи його травмувала. З вазеліном такого, думаю, не буде.

Також було цікаво спробувати відомі тут олійки для волосся Bioelixire.
В наявності було три варіанти, тож взяла всі.
- з аргановою олією (червона етикетка);
- з олією чорного кмину (біла етикетка);
- з шовком та вітаміном А (синя етикетка).


Дуже бюджетні крихітки. Всі мають чудовий, приємний аромат. Особливо мені сподобався з олією чорного кмину - такий солоденький.
Також на всіх флакончиках зазначено, що вони забезпечують захист від високих температур.
Я вже встигла скористатися двома - волосся після цих засобів дійсно так гарно блищить, м'яке на дотик та легко розчісується.